TRUDNA SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA TOTALNO GOLA?! Skroz se skinula, pa poručila da je spremna za porođaj! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Mina Naumović se skinula, pa priznala da je spremna za porođaj.

TRUDNA SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA TOTALNO GOLA?! Skroz se skinula, pa poručila da je spremna za porođaj! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditeljka Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, trenutno se nalazi u devetom mesecu trudnoće, što je izazvalo veliku radost kod njih oboje. Par jedva čeka da upozna svoju naslednicu i da započnu novo poglavlje u njihovom životu.

Dok je odgovarao na pitanja pratilaca o svom životu sa voljenom suprugom, Ognjen je izazvao pažnju jednim odgovorom na pitanje o svojim fetišima. Na pitanje da li ima fetiš, voditelj je brzo i sa osmehom odgovorio potvrdno - i to da je njegov fetiš upravo Mina. Ovaj odgovor je sigurno raznežio mnoge, pokazujući duboku ljubav između ovog para.

Međutim, u jednom od odgovara, Amidžić je progovorio o ime za naslednicu, te istakao da je zajedno sa Minom izabrao jedno koje mu je oduvek bilo posebno.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

- Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje.

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Oni su zajedno odgovarali na pitanja brojnih pratilaca, a onda je usledila prava šok-bomba, kada je Mina postavila svoju fotografiju, na kojoj pozira potpuno gola, sa stomakom do zuba, a komentari su se nizali:

- Spremna sam - napisala je Mina ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading