ZASIJALA BURMA NA AMIDŽIĆEVOJ RUCI: Posle tajnog venčanja u programu užvio osvanuo novi detalj!

Autor:

Zabava

10.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoće emisije "Amidži šou" Ognjenova burma nije mogla da prođe bez zapažanja!

ZASIJALA BURMA NA AMIDŽIĆEVOJ RUCI: Posle tajnog venčanja u programu užvio osvanuo novi detalj!

Foto: youtube.com/pink.rs

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je iznenadio javnost otkrivši da se tajno venčao sa svojom izabranicom i koleginicom Minom Naumović. Naime, u jednoj od emisija "Amidži šou", Ognjen je pokazao zlatnu burmu koju je nosio na ruci, potvrdivši time vesti o njihovom skrivenom venčanju.

Dok je voditelj prelistavao prospekte u emisiji, kamera je zabeležila blistavu zlatnu burmu na njegovoj ruci, stavljajući fokus na ovu tajnu simboliku njihovog braka.

Ognjen je takođe otkrio da je Mina odlučila da uzme njegovo prezime, ističući da je želeo da se Mina preziva kao on. Činjenica da je Mina promenila prezime dodatno je podigla prašinu u medijima, dok su fanovi bili radoznali da saznaju više o ovoj tajanstvenoj ceremoniji.

Ognjen je objasnio da su želeli da njihovo venčanje prođe bez velike pompe, zadržavajući taj poseban trenutak samo za njih dvoje. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ognjen Amidžić

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laze, da znate - rekao je Ognjen ranije.

Ognjen Amidžić je nedavno govorio o sreći zbog Minine trudnoće, ističući da su oboje presrećni zbog ovog divnog događaja.

Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej - rekao je voditelj, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading