AMIDŽIĆ I MINA OTKRILI POL BEBE: Voditelj Pinka i njegova izabranica saopštili NOVE VESTI!

Autor:

Zabava

13.01.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amdižić iz prethodnog braka ima sina, a stalno ističe da je oduvek želeo da ima veliku porodicu.

AMIDŽIĆ I MINA OTKRILI POL BEBE: Voditelj Pinka i njegova izabranica saopštili NOVE VESTI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i njegova lepša polovina Mina Naumović čekaju svoje prvo zajedničko dete, a pol i ime koje su već odabrali nisu želeli da otkriju za javnost. 

Međutim, lepa voditeljka se sada oglasila neobičnim stihovima kojima nagoveštava da će uskoro na svet doneti devojčicu i da će joj dati ime Zora. 

Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća, nego moja, i kuća, i nikad tuđa večera, nego moj doručak, biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene, sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove, počinjaće sa - nema princa, a ako ga jednom ipak nađe, biću srećna, moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku, oslobodiće i mene svojom slobodom, i nikad neće biti tuđa radost, nego moja, pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena da bude šta želi, sebi samoj, zvaće se Zora i svitaće, svitaće uvek tamo gde je ona - ispisala je Mina u svojoj Instagram priči.

 

Foto: Printskrin

Mina Naumović otkrila da čeka devojčicu koju će nazvati Zora

 

Inače, Amidžić, koji već neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom iz svoje emisije "Amidži šou", jednom prilikom otkrio je da bi voleo da dobije ćerku. To su mnogi zaključili, dok je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu. 

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve - poručio je tada Ognjen u Instagram storiju.

Podsećanja radi, voditelj već ima sina Mariju iz braka sa Danijelom Dimitrovskom, a još od ranije je uvek u intervjuima isticao da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

Amidžić je takođe nedavno za medije priznao da on i njegova partnerka, odskoro i supruga, Mina znaju pol bebe i da su odabrali i ime za bebu, ali to još ne žele da otkriju.

Izabrali smo ime za dete, ali ne mogu da kažem. Kada budemo odlučili, reći ćemo. Zajedno smo birali, nije morao niko da presudi, sve je bilo zajednički. To je nekako, čini mi se, stvar koju možeš i da unakaziš, šalim se, ali dogovorili smo se. Veoma smo se brzo složili - rekao je nedavo voditelj, a sada je buduća mama presekla i saopštila svima da nosi devojčicu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading