UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE: Oprostila se rečima koje KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

19.01.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Lazić podelila potresne vesti!

UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE: Oprostila se rečima koje KIDAJU DUŠU!

Foto: youtube/printscreen

Poznata folk pevačica Dragica Zlatić nedavno je javno iskazala svoju emotivnu poruku oproštaja od svog oca. Iako retko govori o porodičnim odnosima u javnosti, ovog puta je podelila intiman trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu.

Na ovoj društvenoj mreži, Dragica je objavila fotografiju svog oca, koji se nalazi u invalidskim kolicima, uz emotivnu poruku oproštaja - "Zbogom tata" napisala je uz emotikon polomljenog srca. Ova javna objava oproštaja izazvala je pažnju mnogih, s obzirom na retkost sa kojom Dragica deli lične detalje sa javnošću.

Iako je retko govorila o porodičnim odnosima u medijima, Dragica je jednom prilikom istakla da je imala težak odnos sa svojim ocem. Iznenađujuće je što je uprkos tome, otvoreno iznela svoje emocije i iskreno govorila o strahu koji oseća kada je njen otac odsutan.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragica Lazić se oprostila od oca

U jednom ranijem intervjuu, pevačica je otkrila da se uplašila kada je jednom prilikom došla kući, a njenog oca nije bilo. Istakla je da je, i pored lošeg odnosa, brinula za njega, posebno zbog njegovih godina i zdravstvenog stanja. Emotivno je opisala trenutak olakšanja kada ga je konačno videla kako se vraća kući, ističući da će joj teško pasti kada jednog dana njen otac više ne bude tu.


Dragicina iskrenost o teškom odnosu sa ocem, ali i o brizi koju oseća prema njemu, izazvala je različite reakcije javnosti. Ova emotivna poruka oproštaja dodatno je naglasila važnost porodičnih odnosa i brige o starijim članovima porodice, posebno u teškim trenucima.

Njena otvorenost i iskrenost o osećanjima prema ocu, kao i briga o njegovom zdravlju, svakako su inspiracija mnogima da se osvrnu na svoje porodične odnose i pokažu ljubav i brigu prema svojim najbližima. Ovaj emotivan trenutak javnog oproštaja Dragice Zlatić od svog oca podstiče na razmišljanje o važnosti porodice i brige o starijim članovima u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading