HRVATI RASPLAKALI PRIJU I NJENU PORODICU: Pevačica pala na kolena i krenula da LIJE SUZE, a evo šta je za to vreme radio Filip!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

03.12.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad emotivniji kraj koncerta Aleksandre Prijović!

HRVATI RASPLAKALI PRIJU I NJENU PORODICU: Pevačica pala na kolena i krenula da LIJE SUZE, a evo šta je za to vreme radio Filip!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb polako se privodi kraju. Mlada muzička zvezda napravila je još jedan spektakl u glavnom gradu Hrvatske, a publika je sa oduševljenjem pevala sve njene hitove, kao i hitove njenih kolega.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Specijalni gosti na večerašnjem koncertu bili su MC Stojan i Tea Tairović, koji su "zapalili" masu svojim pesmama. Kao i uvek, Aleksandrin suprug Filip Živojinović bio je zadužen za produkcijski deo i sve pratio iz segmenta namenjenog za ovo. Ekipa portala Republika uslikala je Filipa kako prati koncert i pije pivo.

Republika

Foto: Republika

Filip Živojinović prati sve iz produkcijskog dela

U jednom trenutku publika je počela da skandira "Prija, Prija, Prija...". Aleksandra je pala na kolena i počela da plače. 

- Za ovo vredi živeti. Za ovo... Ove tri noći nikada neću zaboraviti. Želim da vam kažem da ceo moj tim je toliko srećan i toliko ste nas lepo prihvatili i dočekali... Izuzetno smo vam zahvalni na tome. Uh... Volim i ja vas. Hvala vam od srca, ali zaista...  - rekla je Prija.

- Prijo, mi te volimo. Prijo, mi te volimo - krenula je da skandira cela Arena, a Aleksandra je brisala suze.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prija plače na kraju koncerta

- Vidim i baku i deku kako plaču... Mama, mama nemoj da plačeš... Uspeli smo svi zajedno. Da znate da vas volim najviše na svetu. Večeras je sa nama ovde i moja tetka. Sad ću reći jednu stvar. Kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda", moja majka je izgubila posao, jer me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je sve zbog mene. I naravno, dešava se da sve finansijski bilo teško. A moja tetka je bila tu. To nikad neću zaboraviti, kad mi je poslala novac. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Naravno, hvala kumovima što su ovde večeras. Hvala vam za sve što ste uradili za mene večeras. Ja sam najsrećnija, uspeli smo zajedno! - poručila je Aleksandra.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prija plače na kraju koncerta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čika Pera

04.12.2023 04:32

Još samo Miljana Kulić je nedostajala