NE PIJEM, ALKOHOLOM STERILIŠEM NOGE: Ana Nikolić posle otkazane Arene najavila KONCERT na Ušću!

Autor:

Zabava

06.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne prestaje da šokira, progovorila o daljim planovima u svojoj karijeri.

NE PIJEM, ALKOHOLOM STERILIŠEM NOGE: Ana Nikolić posle otkazane Arene najavila KONCERT na Ušću!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Ana Nikolić poslednjih dana ponovo se nalazi u jeku skandala otkako je prozvala javno bivšeg muža, Stefana Đurića Rastu, a sad je u emisiji "Ekskluzivno" objasnila je zašto je otkazan koncert u "Štark Areni". 

- Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti...Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ''Klinika''... od tada je sve bilo nešto usput, slabo... što bi pokojna Marina rekla ''seci uši, krpi dupe''! Evo ja sada posle noćnog provoda idem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

Pevačica je takođe objasnila i zašto je kupovala veliku količinu alkohola, kad su je kamere uhvatile u jednoj prodavnici. 

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa... u šest sati ujutru, ja bosa... To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu ''Ana pije'', pa ne pije, samo steriliše noge... šta da radim - kazala je kroz osmeh Ana.

Pevačica se osvrnula i na uspeh Aleksandre Prijović, pa je pomenula i Milicu Pavlović sa kojom je bila u ''sukobu'' zbog pesme ''Provereno''!

- Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što se tiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči - dodala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Ana Nikolić i Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

06.10.2023 15:01

Vic godine!