DEJAN DRAGOJEVIĆ PODELIO JEZIVE SCENE NASILJA: Žena totalno izujedana, hitno završila u bolnici!

Autor:

Zabava

22.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević podelio je na svom Instagram profilu snimke nasilja nad ženom, javnost u šoku!

DEJAN DRAGOJEVIĆ PODELIO JEZIVE SCENE NASILJA: Žena totalno izujedana, hitno završila u bolnici!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, danas je na svom Instagram profilu podelio jezive snimke nasilja, na kojim se može videti žena, potpuno izujedana od strane muškarca.

Naime, radi se o porodičnom nasilju, kako je pisalo u opisu videa, a srećom, prolaznici su naišli i sprečili totalnu katastrofu.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Dejan Dragojević

 

Ove scene potresle su kompletnu javnost, s obzirom da je žena bila preplašena, dok joj je muškarac pribijao glavu uza zid i grizao iz sve snage. Kako je dalje opisano, žena se kasnije uputila i u bolnicu, a korisnici društvenih mreža bili su zgroženi onim što se događa, pa su besno komentarisali i zahvaljivali se ljudima, koji su momentalno reagovali:

- Sa ovom ženom ko zna šta bi se desilo, da nismo naišli brat i ja. Brat je skontao šta se dešava, zalepio je ženi glavu uz zida i ujeo iz svega snage... - opis je ovog videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading