POZNATOJ PEVAČICI NJUŠILI STOPALO, KAO ANĐELA ZVEZDANU: Eksplicitne scene ugledale svetlost dana, šok kadrovi otkrivaju mračne fetiše estrade? (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije samo Anđela Đuričić pokazala svoje fetiše u Zadruzi, i ova poznata pevačica je imala dodirnih tačaka sa stopalima!

POZNATOJ PEVAČICI NJUŠILI STOPALO, KAO ANĐELA ZVEZDANU: Eksplicitne scene ugledale svetlost dana, šok kadrovi otkrivaju mračne fetiše estrade? (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnje vreme više niej tabu tema govoriti o mnogim fetišima, a neke imamo priliku da vidimo i u rijalitiju ,,Zadruga 6". Naime, svima je poznato da je Anđela Đuričić nekoliko puta pokazala do sada svoju nastranost prema različitim aprijatnim radnjama, poput mirisanja Zvezdanovih gasova, do mirisanja njegovih stopala i ljubljenja istih. 

Da ovo nije prvi put da javno vidimo ovakve scene, govori činjenica da su i jednoj poznatoj pevačici muškarci mirisali noge, te je to javno objavljeno. 

U pitanju je pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika. Ona je na samom početku karijere snimila veoma provokativnu pesmu ,,E pa neću", u kom ima eksplicitne scene sa zgodnim muškarcem. 

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika Instagram

 

No, neki od delova spota su baš na kojima se vidi sa muškarac uzima u ruke njeno stopalo i miriše ga. 

Tada je taj kadar izazvao veliki haos u javnosti, mnogis u komentarisali da je Sandra pristala da ispuni fetiše muškarcu pa makar i za potrebe snimanja. 

U galeriji pogledajte kako su izgledali ti kadrovi:

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading