ANI RADULOVIĆ PROBUŠILI GUME NA BESNOJ MAŠINI: Voditeljka na udaru manijaka, u strahu za bezbednost!

Autor:

Zabava

08.04.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović u strahu da je na meti manijaka.

ANI RADULOVIĆ PROBUŠILI GUME NA BESNOJ MAŠINI: Voditeljka na udaru manijaka, u strahu za bezbednost!

Foto: Privatna arhiva

Voditeljku Red televizije Anu Radulović uhvatili smo u centru prestonice, vidno nervoznu. Kako saznajemo, Ani je tokom vožnje pukla guma, a žurila je na sastanak koji je bio od velike važnosti. 

Paparaco oko portala Republika zabeležio je trenutak kada je Ana vikala na nekog preko telefona, da nema vremena da čeka, da joj je hitno potrebna pomoć.

Foto: Instagram.com

Ana Radulović Instagram

 

- Čoveče, da li ti mene razumeš da ja moram da stignem na sastanak, ja nemam vremena da čekam ovde! Hladno mi je, žurim! Pukla mi je guma, ne znam zašto, ne znam kako, da li ih je neko probušio ili šta već, samo požuri molim te - vikala je Ana preko telefona, kako nam prenosi izvor. 

Tim povodom kontaktirali smo Anu Radulović, kako bismo proverili ove navode, a ona je za Republiku  poručila sledeće:

 

- Hvala Bogu sve je u redu, na kraju sam sve stigla! Nisam imala nikakvu povredu, nego sam videla da su mi na kolima probušene gume, samo sam pomislila da nisam ja sledeća, budući da moje kolege imaju probleme sa tim stvarima, kao na primer Darko Tanasijević, kom su bušili gume. Nije mi bilo svejedno, ali ja sam sve to uredno prijavila kome treba, tako da će institucije raditi ono što najbolje znaju, da reše probleme - rekla je Ana za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading