SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRVI PUT NAKON AFERE SA MITOM: Pevačica uputila pretnje uživo u emisiji Dušanu "KOJE SU TO PARE KOJE SAM TRAŽILA?"

Autor:

Zabava

27.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić prvi put o aferi u ,,Zvedama Granda"!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRVI PUT NAKON AFERE SA MITOM: Pevačica uputila pretnje uživo u emisiji Dušanu "KOJE SU TO PARE KOJE SAM TRAŽILA?"

Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Snežana Đurišić prvi put nakon drame sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem, čija je majka optužila njegovog mentora da je tražila novac za dalji prolazak. 

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić o Dušanu Vukadinoviću

 

- Znate kako, ja sam dala izjavu za pisane medije. Ja ću reći da svako o sebi govori, ne ulazim u to ko je kakav, kakvog mentalnog stanja, ali nedopustivo da može neko da vam se obrati na takav način. Dušan Vukadinović je kandita je momak koji je ispunio pre predispozicije da uđe, a onda je on birao mentora, a s obzirom na to da je narodnjak, Ceca ga je odbila, on je sam rekao da bi voleo da to budem ja.

- Teško je sve bilo sa njim, jer ima svoje navike, ali uspevali smo, on je talentovan, sasvim je normalno da kao takav, bude primljen i da se sa njim radi. Kada je došao treći krug, nije došao spreman, na probi koja je bila dan pre, u studiju, Vlada snimatelj i ja, tada sam imala tri kandidata, ja sam videla da Dušan nije spreman, iu rekla mu: ,,Sad ćeš dobiti matriceod pesama koje si sam birao i molim te spremi se, sutra se takmičiš". Sutradan na generalnoj probi završio je pesmu pre vremena, što znači da nije ni završio matricu, ja sam ga pitala šta mu je, on je rekao da su mu poslali takvu matricu, ja sam mu rekla da ne sme to da govori, da to nije tačno, jer taj čovek bi odmah dobio otkaz. On je posle rekao da mu je ukinut tjun, drugim rečima, sabotiran, što naravno nije tačno, mikrofon je isti, zato i postoje probe, da kandidat kaže da ne čuje dobro sebe, tonac to našteluje i tako se emituje i tako se radi. 

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić o Dušanu Vukadinoviću

 

- Kada sam izašla iz studija i pošla da se spremim, prolazila sam kroz sobu gde sedi pratnja kandidata, to su bile dve žene, ja sam pitala koja je majka Dušana, ona se javila, ja sam joj rekla da porazgovara sa njim, da se skoncentriše, jer se nije spremio, ona mi je rekla da podviknem na njega, ja sam rekla da ona to radi. Posle sam saznala da je druga žena snaja, ona je rekla da je on navikao da bude kako on hoće. Ja sam rekla da to tako ne može, da mora da se skoncentriše, da da ono što treba da da, da bi prošao dalje. To je bio sav razgovor, postoje ljudi iz obezbeđenja, koji će biti svedoci, naravno. Otišla sam da se spremim, ja kao mentor nemam pravo da glasam za svoje, mi često ulazimo i u sukobe sa kolegama, što ne znači da su oni savršeni, možda kažemo nekome da je savršen, pa oni polete. Ne postoji nijedan drugi razlog, iako čak podviknemo, samo je kvalitet u pitanju. Interes je da to bude najbolje što oni mogu da daju od sebe kao pevači. On je dobio dovoljan broj glasova da prođe u baraž! O tim kandidatima u baražu isključivo odlučuje samo Saša Popović, svima nam je rečeno da ne možemo da apelujemo sa Sašu - rekla je Snežana za Kurir TV i dodala:

- Bila sam šokirana sa ovim što se desilo, da bih videla u kom grmu leži zec. Mi smo žrtve potpuno nekog trećeg. Šta želim da kažem? I da upozorim! Od samog početka Zvezda Granda sam prisutna u ulozi koja je u datom trenutku bila potrebna. Od 2013. godine sam intezivno, a od 2015. godine muzički urednik. Odgovorno tvrdim da nikada nisam da je bilo ko, prošao, primljen ili pobedio, zato što je platio, osim što je dobro pevao i publika za njega glasala. Upozoravam sve ljude kada se drzne da upute ovakve reči svima nama, a mi sve ovo radimo zato što želimo da pomognemo mladim ljudima, svako ko nema relevantan dokaz, snosiće odgovornost. Advokat i njegova ekipa prikupljaju sve moguće dokumente, svedoke, ja ovo neću pustiti, jer u životu nikada nisam nikome ništa tražila. Udar na moje dostojanstvo, neću tolerisati... Koje su to pare koje bih ja tražila od dečka od 20 i nešto godina?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading