DOČEKALA SAM! ČUVAĆU BEBU 24 SATA! Oglasila se Goca Džehverović nakon vesti da će postati baba! Evo kada stiže beba

Autor:

Zabava

11.01.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije sreću!

DOČEKALA SAM! ČUVAĆU BEBU 24 SATA! Oglasila se Goca Džehverović nakon vesti da će postati baba! Evo kada stiže beba

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je pevačica Teodora Džehverović podelila srećne vesti da njen brat Sava Džehverović i blogerka Adriana Kadar očekuju svoje prvo dete, oglasila se i pevačicina majka Gordana Džehverović.

Zadrugarka Goca oglasila se za Pink i podelila svoju sreću nakon saznanja da će uskoro postati baba.

- Hvala najlepše, hvala. Da i ja postanem baba, dosta je bilo zaj*bancije. Nije bilo lepše od ove, da ti kažem iskreno. Baš sam dugo želela to od Save i dočekala sam - rekla je Goca ushićeno, a potom otkrila i kako se osećaju budući roditelji:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Goca Džehverović

 

- Spremni su, i Andriana je spremna, ona je moja mala matorka, Sava je presrećan, ma svi smo presrećni. Beba stiže u julu. Znali smo mi to i ranije, ali čekali smo neke testove, one prenatalne je radila u Americi, pa smo čekali rezultate.

Na pitanje da li će je sada svi zvati "Baba Džehva", ona se samo nasmejala i rekla da prihvata sve, samo da uzme svoje unuče u ruke.

Republika

Foto: instagram.com/mama.dzehva

Goca Džehverović

 

- Samo neka mi ga daju, neka skitaju, neka rade šta god hoće, samo neka mi ga daju i neka se ne sekiraju. Tu sam da ga čuvam 24 sata - rekla je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading