SREĆNE VESTI u domu Verice Rakočević: Elenu Karaman uskoro očekuje POROĐAJ, otkrila i POL! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman iznenadila je svoje pratioce na Instagramu novom objavom.

SREĆNE VESTI u domu Verice Rakočević: Elenu Karaman uskoro očekuje POROĐAJ, otkrila i POL! (FOTO)

Foto: instagram.com/elena.karaman

Elena Kamaran Karić oduvek je bila na meti oštrih komentara, zbog njenih obreda u kojima učestvuje, ali i zbog rituala koje izvodi u svom domu, a sada je odlučila da svima prikaže o čemu se tu radi. Ova popularna dizajnerka objavila je snimak iz svog doma, no, odjednom su svi spazili misteriozne i čudne stvari u sredini. Ono što je sve šokiralo jesu okupljeni ljudi koji drže sveće, a po snimku se može zaključiti da se mole. 

 

 

Naime, komentari su se nizali jedan za drugim, a ono što je izazvalo dramu jeste njen opis fotografije, kojim je potkrepila priču o jezivim pričama koje kruže o njoj. 

 

 

- Posle 13 meseci ona samo što nije tu... Bio je ovo dugačak i uzbudljiv period maštanja, stvaranja i kreativne magije... Polako i sigurno prolazi kroz portal rođenja i manifestacije - napisala je Elena. 

 

 

I dok ona svakodnevno izvudi rituale, o kojima priča sa svojim pratiocima na Instagram profilu, mnoge ova vrsta hobija plaši, a Elena do sada nikada u javnosti nije pričala o tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading