VERENICA SLOBE RADANOVIĆA POBEGLA: Pevač otkrio sve detalje o SVADBI, Jelenina reakcija će vas iznenaditi! (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

16.11.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio je o svadbi sa verenicom Jelenom.

VERENICA SLOBE RADANOVIĆA POBEGLA: Pevač otkrio sve detalje o SVADBI, Jelenina reakcija će vas iznenaditi! (VIDEO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevač Sloba Radanović pojavio se na snimanju spota sa njegovom verenicom Jelenom Đuričanin, koja na licu nije imala ni trunke šminke. Sloba je vidno raspoložen odgovorio na sva pitanja portala Republika.rs, a onda otkrio i kako je došlo do saradnje sa koleginicom Elmom.

Radanović je ispričao i o kakvoj numeri je reč i da li njegovu publiku očekuje neka novina. 

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Sloba Radanović i Jelena Đuričić

 

- Vesela, moderna, zarazna. Nismo izašli iz našeg opusa. Pa, eto došli smo na ideju, mislim da nam se glasovi lepo uklapaju, produkcijske kuće sarađuju. Ja sam zadovoljan kako sam radio, nema gde nismo stigli! Gde god smo bili, bili smo super, slušaju se pesme, "Ako neko pita", pesma se stvarno izdvojila. 

Potom smo upitali Slobu kada će se oženiti, budući da je već godinama unazad u prelepoj ljubavnoj vezi sa Jelenom, koja ga prati i podržava u svemu. Sloba, kao i uvek, nije želeo da komentariše ovu temu, a kada smo ga upitali da li bi njegova voljena odgovorila, njegov odgovor nas je šokirao. 

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Sloba Radanović i Elma Sinanović

 

- Sve teče u najboljem mogućem redu. To je pitanje koje dobijem svakodnevno, bićete obavešteni. Ona je pobegla, negde unutra, tako da nećeš je dobiti, pobegla je glavom bez obzira.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading