Sara Jo odgovorom šokirala: Ne ka*am se često! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo davala je intervju za jednu makedonsku televiziju i tom prilikom dobila pitanje koje ju je navelo da pomisli da značenje jedne reči na našem jeziku, koja je sastavni deo tog pitanja, te je kroz smeh odgovorila na način koji je javnost doveo do suza.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sara Jo odgovorom na pitanje nasmejala mnoge

Poznata mlada pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, davala je intervju za jednu makedonsku televiziju i odgovorom na jedno od pitanja nasmejala mnoge.

Naime, novinar ju je na makedonskom upitao sa kime se najčešće svađa, a kako se svađa na makedonskom kaže - karanje, to je pevačicu navelo na naše značenje te reči, te nije mogla da sakrije smeh, a onda je svojim odgovorom dovela do suze sve.

- Ne karam se često - rekla je Sara ne skrivajući smeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brana

25.08.2021 16:36

To se sigurno radi cesto,delujes mi tako brzopleto i nestrpljivo i onda festo dolazi do spavanja.Inace to je turcizam i nema veze s makedonijom i nepostojećim makedonskim jezikom.Bugari za voznju kažu karanje.Kad sam bio mali i odlazio na selo na jug Srbije i u gostima mene i brata uvek potaju,jel vas karaju kod kuće?!Bili smo mali sli smo znsli šta to znaci u nasem jeziku i umirali smo od smeha.

zora

25.08.2021 19:56

A kad se vodis ljubav zasto to radis??