PRVO POJAVLJIVANJE NAKON SKANDALA: Dragan Bjelogrlić bez stida i srama pred publikom uzdignute glave! (FOTO/VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ, Aleksandra DIMIĆ

Zabava

24.08.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pojavio se na premijeri filma ''Nečista krv - greh predaka'' bez trunke stida i srama i uzdignute glave izašao na scenu i poklonio se pred publikom.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Dragan Bjelogrlić se pojavio na premijeri filma Nečista krv

 

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić u nedelju noć je brutalno pretukao Gagu Antonijevića na Filmskim susretima u Nišu nakon čega je priveden u stanicu policije, a danas mu je ukinut pritvor.

Bjelogrliću nakon što je ukinut pritvor javnost je ostala u šoku, a još više su svi ostali u čudu na ćutanje njegovih kolega na nasilje i incident koji se dogodio, dok su druge osuđivali i etiketirali bez jasnih dokaza. Ipak, izgleda da aršini nisu za sve isti, pa im je ipak kolega Bjela draži od mnogih drugih koje su javno linčovali, čak i izbacivali iz glumačkih ostvarenja samo na osnovu spekulacija, a sada kada postoje dokazi da učinjeno, glumačka javna scena ćuti.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Dragan Bjelogrlić na sceni prvi put nakon skandala u Nišu

 

Dragan Bjelogrlić ni nakon puštanja iz pritvora nije pokazao trunku kajanja, već je iz tužilaštva izašao sa osmehom na licu i samozadovoljnim pogledom, a jedino što je imao da kaže da mu je žao što je naseo na provokacije i da žuri na premijeru filma.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Dragan Bjelogrlić se poklonio pred publikom na premijeri filma Nečista krv

 

Naime, danas je i premijera filma ''Nečista krv - greh predaka'', a na samom početku glumac se nije pojavio, te su mnogi pomislili da ga je sramota od učinjenog i da ne želi da baca senku na svoje kolege i dugoočekivano filmsko ostvarenje.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Dragan Bjelogrlić sa rediteljem filma kao pobednik u ringu

 

Međutim, kako stvari stoje, Bjela nema ni stida ni srama. Pojavio se na kraju premijere i uzdignute glave izašao na scenu i poklonio se publici. Njegove kolege na sceni su ga dočekale gromoglasnim aplauzom, a reditelj filma ga je uhvatio za ruku i podigao je kao da je pobedio u nekom meču, a ne da je napravio sramotan čin nasilja.

Bjelogrlićevo pojavljivanje pred publikom pogledajte u videu na početku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

25.08.2021 13:13

I ni jedan zvižduk. Sramota.

Duksi

25.08.2021 14:04

Trulim paradajzom i pokvarenim jajaima ga je trebalo gadjati.