OTKRIVENA VELIKA TAJNA NAŠE PREDSTAVNICE NA EVROVIZIJI: Ovo sigurno niste znali o Teya Dori, oglasila se njena majka!

Autor:

Zabava

02.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dorina majka Jasna ispričala zanimljivu anegdotu o pevačici i otkrila njenu veliku ljubav!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA NAŠE PREDSTAVNICE NA EVROVIZIJI: Ovo sigurno niste znali o Teya Dori, oglasila se njena majka!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, juče je proslavila svoj 32. rođendan. Njena majka, poznata novinarka Jasna Jojić, prisetila se jedne zanimljive anegdote, čiji je glavni akter jedno pile.

- Tokom proleća 1998. godine, kad je sa svojim tatom Draganom Teya Dora bila u Donjem Milanovcu za vikend, šetajući pijacom, naišli su na ženu koja je prodavala tek izlegle piliće. Teodora se toliko oduševila i igrala s njima, da je prodavačica rekla da jedno može da ponese kući, pa da joj ga vrati po podne, pre nego što ona otputuje nazad u selo u kom je živela. Ali kad su Teya Dora i njen tata ponovo došli da vrate pile, žene više nije bilo - priča Teya Dorina majka kroz smeh i otkriva da je pevačica insistirala da pile povede sa sobom u Beograd.

Republika

Foto: YouTube/K1 Televizija, ATAImages

Teya Dora i njena majka Jasna

- Nekoliko prvih meseci sve je bilo super, pile se potpuno priviklo na kućni život i na šetnju po parku, a najveću zabavu piletu je predstavljalo kucanje po tastaturi čim bih ja ustala sa kompjuterske stolice. Međutim, krajem leta, jedne noći, po celoj zgradi je odjeknulo snažno kukurikanje. Ispostavilo se da je pile bio petao i da je nadalje pred svaku zoru oko tri ujutru bukvalno budio pola beogradskog naselja Filmski grad, gde smo tada živeli. Petlića je tužna Teya Dora zbog komšija morala da odvede u Bor kod bake i deke, koji su imali svoju okućnicu, i tamo ga je posećivala još godinama. Sve dok petao nije umro prirodnom smrću - dodaje Teya Dorina majka za "Kurir".

Republika

Foto: Instagram.com

Teya Dora proslavila 32. rođendan u Malmeu

Teya Dorina majka je dodala da je pevačica oduvek brinula o napuštenim životinjama, te je negovala povređene ljubimce dok se ne oborava - kako kuce i mace, tako i golubove i lastavice, koje bi ispale iz razrušenog gnezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading