SAŠA KAPOR javno isprozivao NIKOLINU usred emisije!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.02.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokušala da se opravda.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Nikolina i Saša

Poznati estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih bračnih parova, posebno nakon kriza koje su uspešno prebrodili i javno govorili o tome koliko je ljubavi i posvećenosti ptrebno kako bi se sačuvala ljubav.

Sada su zajedno govorili i o onim manje problematičnim stvarima koji su deo svakodnevnih bračnih zavrzlama, a koje mnoge nasmeju.

Saša i Nikolina su gostujući u emisiji "Magazin In" govorili o takozvanom "pms problemu" i kako on utiče na ponašanje žene i generalno na njihove partnere.

 

- Nikolina je inače veoma emotivna i voli da joj se stalno pokazuje pažnja. Čini mi se da je ona stalno u PMS - u! - rekao je pevač.

- Iskreno, u tim danima umem da budem baš emotivna i da se rasplačem na svaku sitnicu. Ali nekad mi taj period prođe sasvim normalno. Saša najbolje zna da li sam nepodnošljiva, mislim da nisam - odgovorila je Nikolina. 

Podsetimo, Nikolina i Saša su u braku godinama, imaju dvoje dece, sina Nikolaja i ćerku Nikoletu. Pevačica je krajem prošle godine progovorila o ulozi majke. 

 - Uloga majka jeste da te očvrsne, moraš da sazrevaš ne iz dana u dan, već iz minuta u minut. Naravno, dete uvek donese dodatnu povezanost između partnera. Iskreno, ništa u životu nisam uradila tek tako, pa ni ušla u brak. Ja sam neko ko isključivo radi po principu osećaja i emocija, pa su tako oba moja deteta nastala iz ogromne ljubavi i želje - rekla je Nikolina tada. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading