O OVOJ PROŠLOSTI NIKOLINA KOVAČ NE GOVORI JAVNO: Supruga je upoznala, on mislio da je HOSTESA, evo kako je tada izgledala!

Autor:

Zabava

20.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor progovorio o svom životu sa suprugom Nikolinom Kovač.

O OVOJ PROŠLOSTI NIKOLINA KOVAČ NE GOVORI JAVNO: Supruga je upoznala, on mislio da je HOSTESA, evo kako je tada izgledala!

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač Kapor i Saša Kapor su poznati po svom skladnom braku i dvoje dece - sinu Nikolaju i ćerki Nikoleti. Njihov prvi susret bio je poseban događaj koji je ostavio dubok utisak na Sašu.

Saša se prisetio kako je sve počelo, ističući da su tada bili samo kolege. Njihov prvi susret bio je tokom snimanja dueta sa Anom Kokić. Saša je saznao da će pevati sa Nikolinom Kovač i, iako tada nije krenulo ništa među njima, istakao je da je postojala posebna energija.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikolina Kovač i Saša Kapor

 

Tada smo bili samo kolege, samo smo se upoznali. Bila je posebna neka energija. Ovo je bio duet Ane Kokić i mene, rekli mi da pevam duet sa Nikolinom Kovač, i nije tada krenulo između nas, tada smo samo otpevali i sve je bilo super. Tek smo krenuli da se zabavljamo kada smo radili zatvaranje jednog kluba, rekli su mi da radim sa Nikolinom, došli mi tamo, namestili ton i sve. Bili smo u delu za muzičare i tada vidim ulazi jedna devojka, haljina zakopčana gore, a dole nešto kraća, plava kosa, ona ulazi i ja kažem kumu da je upoznajem večeras - započeo je pevač, pa nastavio:

- Nisam prepoznao da je ona. Ona ide, ide, ide, vidim dolazi gore, reko super radi u ovom reonu, ja mislio ona hostesa. Ona dolazi, upoznaje se sa nama, a ja rekao da će sedeti pored mene. Od tada smo krenuli - prisetio se Kapor piše Pink.

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor

 

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju dok su zajedno radili zatvaranje jednog kluba. Saša je dobio zadatak da radi sa Nikolinom, a tada se dogodio trenutak koji je bio prekretnica u njihovom odnosu. Kada je Nikolina ušla u prostoriju, Saša je bio očaran njenim izgledom i haljinom, te je odmah odlučio da je upozna večeras.

Saša je istakao da su oboje bili u delu za muzičare, što je dodatno naglasilo atmosferu tog posebnog trenutka. Njegov opis Nikolininog izgleda i njihovog prvog susreta otkriva da je njihova ljubavna priča započela na veoma romantičan način.

Njihova ljubavna priča i skladan brak su inspiracija mnogima, dok Sašin osvrt na njihov prvi susret otkriva da su i sami bili svesni posebnosti tog trenutka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading