PORODIČNA DRAMA SAŠE KAPORA! Nikolina potvrdila loše vest!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.01.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta ih sve snađe!

RepublikaFoto: instagram.com/sasa_kapor_official
Saša Kapor

Porodični odmor Saše Kapora i njegove porodice prekinula je uznemirujuća vest.

Kapor se sa porodicom nalazio u Sarajevu kada mu je javljeno da mu je otac hitno primljen u Bolnicu "Dragiša Mišović", piše SrbijaDanas.rs

Otac poznatog pevača je odmah po prijemu stavljen na aparate, a prilikom provere zdravstvenog stanja odmah je utvrđeno da je Nenad pozitivan na koronavirus.

 

- Stanje mu je jako teško. Lekari su pre dva dana jedva uspeli da ga reanimiraju i da mu stabilizuju zdravstveno stanje. Saši je javljeno šta se dogodilo. Pokušao sam da stupim u kontakt sa njim, ali se on nije javljao - rekao je dobro obavešten izvor, koji je inače prijatelj porodice Kapor.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina.kovac

Supruga Saše Kapora, pevačica Nikolina Kapor, potvrdila je ove navode:

- Tačno je da je Nenad u bolnici. Mi smo takođe u izolaciji jer imamo koronu, tako da Saša nije mogao da vidi oca. Čim se oporavimo, vraćamo se za Beograd. Sašin tata je dobro, oporavlja se i trenutno mu je stanje stabilizovano - dodala je Nikolina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading