IZMISLILA SILOVANJE i OTMICU, podigla celu Srbiju na noge i samo nestala! Minin život danas je misterija!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je glavna tema nedeljama.

RepublikaFoto: facebook.com/minamilenković
Mina Milenković

Pre sada već osam godina, cela javnost u Srbiji podigla se na noge u potragu za manekenkom Minom Milenković koja je nestala kod jednog beogradskog splava. Nekoliko dana kasnije, priča je dobila potpuno neočekivan obrt.

Nakon dva dana, Mina je pronađena potpuno gola i u modricama pokraj puta u Resniku. 

Tvrdila je da je silovana, ali se ispostavilo da je zapravo želela da se osveti dečku zbog raskida, pa je zbog lažnog prijavljivanja osuđena na 100 sati društveno korisnog rada.  

 

Posle toga, ona se neko vreme povukla iz javnosti, a potom uplovila u vezu sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.  Njena karijera doživela je debakl, a i ova veza nije mnogo potrajala.

RepublikaFoto: instagram.com
Mina Milenković

Mina je posle toga odlučila da se povuče iz javnog života, obrisala je naloge na društvenim mrežama i o njoj se već godinama ništa ne zna.  Nekada perspektivna lepotica koja je glumila i u spotovima, između ostalog i Saše Kovačevića danas kao da je nestala sa lica zemlje. 

Niko ne zna ni da li  lijoš uvek živi u Srbiji, niti čime se bavi, jer očigledno modeling je daleko iza njege, a tek je bila na početku uspešne karijere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marcco

31.01.2021 11:57

Pa verovatno se bavi "modelingom" u Dubaiu...