KAO U TELENOVELI: Cecin dečko ima ćerku sa devojkom SLAVNOG PEVAČA!

Autor:

Zabava

14.01.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je veoma interesantna povezanost!

Foto: printscreen
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Folk zvezda Ceca Ražnatović u vezi je sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda, koji je bivši muž Zorane Tasovac, devojke Saše Kovačevića.

Naime, Bogdan i Zorana iz braka imaju ćerku Iskru, razveli su se pre skoro pet godina, a lepa Zorana je već tri godine u vezi sa Sašom, dok je Srejović u ljubavnoj romasi sa Cecom odnedavno.

Srejoviću je ćerkica Ikra centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj njihovih zajedničkih fotografija.

Bogdan je inače iz Kragujevca, a već dugi niz godina živi u Beogradu, gde se bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu.

Podsetimo, Ražnatovićeva i Bogdan upoznali su se na rođendanu zajedničke prijateljice, a nakon nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je izvor portala "Telegraf.rs" i dodao:

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - naveo je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading