ĐORĐEVIĆ: Đilasov jedini cilj da nastavi sa pljačkanjem Srbije!

Autor:

Vesti

27.09.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević reagovao je danas na napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Dragana Đilasa

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Zoran Đorđević

U svojoj bahatoj umišljenosti, začinjenoj bolesnom sujetom i patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, tajkun ovdašnji i "imalac inženjerskog mozga", Dragan Đilas, svojim nebuloznim izjavama počeo je vrlo ozbiljno da se približava tituli najnetalentovanijeg političara na srpskoj političkoj sceni.

​Tako je, primera radi, Đilasov opskurni portalčić, kojeg finansira novcem opljačkanim od građana Srbije u vreme dok je bio na vlasti, preneo još jedno njegovo, kobajagi "umno" i "bremenito sadržajem i suštinom", saopštenje – u kojem ovaj "maestralni politički mislilac" konstatuje da su evroparlamentarci (posrednici u tek okončanim razgovorima između vlasti i opozicije u vezi sa izbornim uslovima za izbore koji nam predstoje na proleće iduće godine) zapravo nesposobni, a uz to izgleda i korumpirani, čim su sačinili onakav dokument kakav su sačinili, i čim su preporučili opoziciji da na te buduće izbore svakako izađe, jer je to jedini način na koji je moguće, demokratskim putem i procedurama, u demokratskoj zemlji (što Srbija za evroparlamentarce svakako jeste i što su potvrdili i takvim dokumentom koji su doneli), legalno doći na vlast.

​Zakukao je, po ko zna koji put, tašti i osioni Đilas, pa čak i vređao, zbog toga što mu je (opet) predočeno da će morati na izbore, jer zna on vrlo dobro šta građani Srbije misle o njemu i njegovoj bezidejnoj skupini zgubidana, neradnika, prevaranata i stručnjaka opšte namene koje je okupio oko sebe, formirajući nekakav tobožnji Savez za nešto, a zapravo obrazujući interesnu grupu čiji je jedini cilj i program da nastave sa urušavanjem i pljačkanjem Srbije i njenih građana.

​Nadao se Dragan Đilas, uzdao se u te iste evroparlamentarce, dozivao ih, tražio njihovo posredovanje,  ali i tužakao svoju državu i njeno rukovodstvo kad god je stigao, kome god je stigao, i gde god je stigao, pri tome se ne libeći da najbestidnije izmišlja i laže, i on i svi njegovi zaposleni – na čelu sa "časnom i čestitom" Marinikom Tepić (koja ni sama više ne zna u kojoj je po redu stranci i šta joj se sve, osim onih kokošaka u Moroviću, priviđa a šta ona sama izmišlja i o čemu i o kome sve laže) – ne bi li nekako ubedio evropske zvaničnike i moćnike kako je "u Srbiji diktatura, kako se krše ljudska prava i slobode, kako nema demokratije ni slobodnih medija, kako je strahovlada" i kako je nužno zbog svega toga srušiti Vučića i dovesti njega, Dragana Đilasa (eksperta ni za šta, osim za prisvajanje tuđeg novca, i borca za sve i svašta, osim za interese svoje države i svog naroda), na vlast, naravno – bez izbora i protiv narodne volje, naročito stoga što on "običan" narod prezire i gadi ga se, smatrajući sebe nekakvom "elitom" koja je iznad drugih ljudi.

​Čak je i sam sebe proglasio nekakvim "liderom", vođom te tzv. borbe protiv "autokratskog režima Aleksandra Vučića", nadajući se da će ta  samozvanost postati relano stanje stvari i očekujući da će, ako ništa drugo, tu svoju "lidersku" poziciju moći da kupi, plaćajući onaj bašibozluk, koji mu se iz interesa prišljamčio, da mu aplaudira i da ga hvali.

​Učinio je Dragan Đilas sve što je mislio da je potrebno i što su mu njegovi inostrani mentori savetovali, dodao je, mada dramatično politički netalentovan, i još štošta po svom ukusu i volji – kako bi sebe i skupinu lezilebovića koju predvodi predstavio kao nekakvu političku snagu i alternativu sadašnjoj vlasti, ali mu krajnji rezultat tih njegovih "izuzetno kvalitetnih predloga i stavova, akcija i rešenja" ipak ne odgovara.

Moraće, opet su mu rekli, čak i oni koje je on pozvao da dođu i posreduju, na izbore – ako želi da ima nekakvu ulogu u političkom životu Srbije. Izbori su, kažu evroparlamentarci, jedini legalni i legitimni put i način osvajanja vlasti. I u Evropi, i u Srbiji.

Đilasu se, naravno, na izbore ne ide, jer zna da će opet imati 0,nešto% osvojenih glasova, bez obzira na to koliko je miliona, od naroda ukradenih, uložio u to da se ponovo nađe u prilici da od naroda krade – pa zato vređa one u koje se kleo, a usput i za svaki slučaj, pominje i nekakav ponovni bojkot. U Đilasovom slučaju – ne samo bojkot izbora, nego i bojkot  zdravog razuma i pameti.

Ali šta i očekivati od čoveka kome je talenat za politiku u obrnutoj srazmeri sa talentom za pronalaženje načina da prisvoji tuđi novac!?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ана

27.09.2021 19:58

Narod Srbije neće dozvoliti da se vrati korak unazad, i pljačku, sada kada je zemlja stala na noge!

Dragan

27.09.2021 23:53

Znamo mi to Đorđeviću i zato to nećemo dozvoliti ne samo na narednim izborima već nikada više.