KREMLJ SE OGLASIO O SUDBINI ZELENSKOG: Sve je bilo unapred određeno, Moskva objavila saopštenje!

Autor:

Svet

28.04.2024

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin ranije je izjavio da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nakon pobede na izborima za predsednika 2019. godine trebalo da Ukrajinu ''povede ka miru'', ali da je onda, promenio odluku.

KREMLJ SE OGLASIO O SUDBINI ZELENSKOG: Sve je bilo unapred određeno, Moskva objavila saopštenje!

Foto: AP Alexander Zemlianichenko, AP Sergei Savostyanov, AP Gavriil Grigorov,Public, , AP Evan Vucci

Sudbina ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog je jasno unapred određena, izjavio je pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

- Sudbina Zelenskog je očigledno unapred određena - rekao je Peskov u intervjuu za program „Moskva Putin“ na kanalu „Rosija 1“, čije je saopštenje objavljeno u subotu na Telegram kanalu.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin ranije je izjavio da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nakon pobede na izborima za predsednika 2019. godine trebalo da Ukrajinu ''povede ka miru'', ali da je onda, promenio odluku.

- Po mom mišljenju, on je pomislio kako ne treba da se sukobljava sa neonacistima i nacionalistiam u Ukrajini, jer oni su agresivni i veoma aktivni. A Zapad koji predvodi SAD podržava one koji antagonizuju Rusiju, a to donosi sigurnost - rekao je Putin.

Putin je rekao da se otac ukrajinskog predsednika borio u drugom svetskom ratu protiv nacista i fašista.

- Jednom sam mu i rekao, Volođa, šta to radiš, tvoj otac je bio vojnik na frontu u Drugom svetskom ratu. Zašto podržavaš neonaciste danas u Ukrajini, a tvoj otac se borio protiv fašizma?' - rekao je ruski predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading