"BOJ SE, KLOVNU" Medvedev zapretio predsedniku Ukrajine

Autor:

Svet

19.04.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska služba saopštila je da je uhvatila ruskog agenta u Poljskoj, za kojeg se sumnja da je učestvovao u planiranju ubistva predsednika Ukrajine.

"BOJ SE, KLOVNU" Medvedev zapretio predsedniku Ukrajine

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, ima razloga da bude uplašen, poručio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije, Dmitrij Medvedev.

On je tako prokomentarisao vesti da je u Poljskoj privedena osoba zbog navodne saradnje sa Moskvom, koja je trebalo da dovede do ubistva Zelenskog.

Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Babani

Volodimir Zelenski

Ipak, Medvedev je istakao da se tu verovatno radi o tome da je Zapad odlučio da smakne ukrajinskog predsednika.

- Pokušaj ubistva glavnog banderovca u Poljskoj? Pa to je već zaista ozbiljno. Narkomanski klovn ima razloga da se uplaši. Sasvim je moguće da je to možda prvi dokaz da su na Zapadu doneli odluku da on bude likvidiran. Boj se, klovnu - napisao je na Telegramu Medvedev.

Podsetimo, ukrajinska služba saopštila je da je uhvatila ruskog agenta u Poljskoj, za kojeg se sumnja da je učestvovao u planiranju ubistva predsednika Ukrajine.

Fajnenšel tajms je naveo da je ovaj poljski državljanin navodno prikupljao podatke o situaciji na aerodromu "Žešov" u istočnoj Poljskoj koji Zelenski često koristi, što bi moglo biti iskorišćeno za atentat na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading