TERAO SINA (6) DA TRČI DO SMRTI KAKO BI SMRŠAO: Pojavio se snimak iz teretane gde otac MALTRETIRA DETE, ono umrlo u JEZIVIM MUKAMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traka za trčanje je bila programirana na najveću moguću brzinu i uspon, što je dodatno pogoršavalo agoniju malog dečaka.

TERAO SINA (6) DA TRČI DO SMRTI KAKO BI SMRŠAO: Pojavio se snimak iz teretane gde otac MALTRETIRA DETE, ono umrlo u JEZIVIM MUKAMA! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Tragična smrt šestogodišnjeg Korija Gregora potresla je javnost, a jezivi detalji sa treninga koji je prethodio njegovom kraju ostavili su sve zapanjenim. Otac Kristofer Gregor, koji se sada suočava sa doživotnom robijom, terao je svog sina da trči do iznemoglosti na traci u teretani, sa nesagledivim posledicama po malog Korija.

JEZIV SNIMAK IZ TERETANE

Tokom suđenja, prikazan je jeziv snimak sigurnosnih kamera koji je zabeležio trenutke mučenja malog dečaka. Na snimku se vidi kako je dečak pokušavao da trči nenormalnom brzinom, dok ga je otac nadgledao. Kada bi dečak iznemogao i pao, Kristofer bi ga podigao i ponovo vratio na traku, čak ga je i grizao po glavi i terao da nastavi trening. Traka za trčanje je bila programirana na najveću moguću brzinu i uspon, što je dodatno pogoršavalo agoniju malog dečaka.

 

 

MAJČINA OČAJANJE I POSLEDNJI DANI MALOG KORIJA

Korijeva majka, Bre, koja je imala zajedničko starateljstvo sa Kristoferom, morala je da moli oca da joj dozvoli da odvede sina kod lekara kada se prvi put požalio da mu nije dobro. Nakon što je dečak preživeo torturu u teretani, majka ga je odvela kod lekara kada se žalio na mučninu i loše zdravstveno stanje. Nekoliko dana kasnije, Kori se jedva probudio, teško je disao i bio je sav zbunjen, da bi na kraju tog dana preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu.

NEZAMISLIVA TRAGEDIJA I SUOČAVANJE SA PRAVDOM

Prvi nalazi obdukcije pokazali su da je dete pretrpelo tupe udarce u predelu srca i jetre, što je potvrdilo stravične posledice treninga kojem je bio izložen. Kristofer Gregor je uhapšen i suočava se sa doživotnom robijom zbog ovog užasnog zločina. Tokom suđenja, snimak mučenja deteta u teretani je pušten, a Kristofer je mirno posmatrao, dok je Korijeva majka bila neutešna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bbb

02.05.2024 11:02

Bože , strašno ! Šta mi je trebalo da pogledam ovaj snimak ?!?!😭