"ODMAH NA NOŽ, STRELJALI BI DA SU NA VLASTI"! Opozicija bi odmah primenjivala nasilje ako neko ima DRUGAČIJE MIŠLJENJE!

Autor:

Vesti

17.05.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na srpskoj političkoj sceni!

"ODMAH NA NOŽ, STRELJALI BI DA SU NA VLASTI"! Opozicija bi odmah primenjivala nasilje ako neko ima DRUGAČIJE MIŠLJENJE!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

Zanimljiva konverzacija odvijala se na društvenoj mreži Iks između Bojana Pajtića i Đorđa Vukadinovića, u kojoj je Pajtić, između ostalog,. konstatovao da ukoliko bi predstavnici opozicionih partija zbog različitog mišljenja "streljali da su vlast i", ukazavši da ne mogu da podnesu drugo mišljenje.

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

- Ako profesori Tanasije Marinković, Miško Jovanović i Bojan Pajtić, član pravnog tima SPN Sofija Mandić, članovi ProGlasa Miodrag Majić i Gojko Božović, te Slobodan Prvanović, Igor Avžner i moja malenkost - svi različiti, i svi kažu da nema uslova za izbore 2. 6. razmislite barem - napisao Đorđe Vukadinović.

Foto: printscreen/X

 

 

Na to je Pajtić odgovorio:

- Ne postoji to “različiti” više. Ako zameriš išta - odmah na nož, iako si ih n puta do tada podržao i politički su ti bliski. Ja se usudih da primetim diletantizam oko predaje lista i odmah dobih “ae bre sjašite” od visokog funkcionera ZLF, a lajkovali drugi funkcioneri ZLF i PSG. Bukvalno ništa drugo nisam komentarisao, a i ono napisah ne kao inicijalni tvit, nego kao reakciju na tvit Baneta Kuzmanovića, koji je preneo šta se dogodilo sa listama. U šoku to nazvah diletantizmom, dva portala prenela i šlus. Nadrealna reakcija. Streljali bi da su vlast - napisao je.

- Da da, apsolutno - složio se Vukadinović.

Foto: printscreen/X

 

Podsećamo, srpski opozicionari su nadmašili sami sebe! Redom su im odbijane liste za odbornike po beogradskim opštinama i to zato što su prekršili odredbe dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku koje su sami predložili!

Naime, opozicione stranke u Skupštini Srbije su inicirale izmene po kojima na lokalnim izborima ne mogu da glasaju oni koji su promenili prebivalište nakon 3. jula 2023, a onda su baš one koji ne ispunjavaju taj uslov - stavili na listu kandidata za odbornike!

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana

17.05.2024 08:02

Politika opozicije je politika nasilja.

Ena

17.05.2024 08:08

Zato opozicija nikad neće pobediti na izborima.

Jovana

17.05.2024 08:19

Mi da molimo Boga da oni nikad ne dodju na vlast.

Igor

17.05.2024 08:23

Opozicija je jedan najgori vid nasilja, ne daj Boze da dobiju Vlast, unistili bi Srbiju za 48 sati!