ALMA SA DECOM NIJE SKOČILA S MOSTA U SMRT! Novi detalji istrage vode ka VALENTINI! Ova žena poslednja je popila kafu s njom pre tragedije

Autor:

Svet

11.05.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija smrti mlade majke i njene dece i dalje je tema broj jedan u regionu

ALMA SA DECOM NIJE SKOČILA S MOSTA U SMRT! Novi detalji istrage vode ka VALENTINI! Ova žena poslednja je popila kafu s njom pre tragedije

Foto: Facebook/Printscreen

Šta se dogodilo 2. maja uveče kod mosta Buna na reci Bojani?

Da li se Albanka Alma Arazi zajedno s njeno troje dece zaista ubila skokom s mosta ili ne istina potpuno drugačija?

Ako je verovati albanskim medijima i njihovim izvorima bliskim istrazi, biće da se te kobne i tragične večeri desilo nešto drugo. Jedno je sigurno - Alme i troje dece više nema.

Tokom večeri 2. maja, Alma Arazi (39) i njeno troje dece nisu skočili sa novog mosta Buna u reku Bojanu u Skadru, potvrdila je istražna grupa, prenose albanski mediji.

Report TV prenosi da je Alma sa decom išla ka kraju mosta, puta koji vodi do državnog puta Skadar-Murikan.

Tužilaštvo je krenulo ka ovom tragu, nakon što je pretresom na području Dajlana, oko 100 metara od mosta na Buni, pronađeno telo druge devojčice.

Istražiteljima je sada jasno da je Alma Arazi izvela ekstremni čin ispod novog mosta na Buni, na obali.

Što se tiče dosadašnjih istraga o tragediji koja je šokirala javno mnjenje, gde je majka udavila svoje mališane, a potom i sebe, sumnja se na supruga koji se nalazi u pritvoru pod optužbom da je "izazvao samoubistvo".

Telefon Ergisa Araza ispituje se u kriminalističkoj laboratoriji u Tirani, kako bi se dokazalo da li je bio u blizini Alme i troje dece, u vreme kada se sumnja da je samoubistvo izvršeno.

Za analizu telefona zatraženi su podaci od mobilne kompanije, a pregledaju se i njegove poruke i komunikacije od 2. maja uveče. Almin telefon nije pronađen na mestu tragedije.

U žbunju su pronađene lutke i ambalaža od hrane, ali iz naučne laboratorije još nema odgovora da li pripadaju Alminoj deci.

S druge strane, za sada ključna osoba za istražitelje je Almina jetrva, Valentina Arazi, koja je, kako se vidi na snimku, popila kafu sa njom pre ekstremnog čina samoubistva sa troje dece, prenosi Telegraf.rs.

Valentina Arazi je u prvom svedočenju rekla da se Alma pozdravila sa njom, rekavši joj da će otići kod brata u Drač, da se smiri posle svađe sa suprugom.

Nezvanično se saznaje da ona jedina tačno zna šta je bio okidač kod Alme i da li je zaista nameravala da se ubije i liši života svoje troje dece zbog supruga.

Istražitelji su rekli da će ona biti ponovo saslušana, u cilju izvlačenja drugih podataka koji mogu da rasvetle ovaj tragični događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading