DEČAK (14) IZMASAKRIRAO RODITELJE I POKUŠAO DA UBIJE MLAĐU SESTRU: Nakon krvoprolića pozvao policiju i ispričao JEZIVU PRIČU

Autor:

Svet

29.12.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je optužen za ubistvo i pokušaj ubistva.

DEČAK (14) IZMASAKRIRAO RODITELJE I POKUŠAO DA UBIJE MLAĐU SESTRU: Nakon krvoprolića pozvao policiju i ispričao JEZIVU PRIČU

Foto: shutterstock

Policija na terenu

U sredu uveče, u seoskoj kući u okrugu Fresno, Kalifornija, dogodila se strašna porodična tragedija koja je potresla lokalnu zajednicu. Četrnaestogodišnji dečak, čije ime nije objavljeno zbog njegove maloletnosti, uhapšen je pod sumnjom da je ubio svoje roditelje, Se Vang (37) i Lu Jang (37), i pokušao da ubije svoju mlađu sestru.

Nakon što je dečak pozvao hitnu pomoć i tvrdio da je uljez provalio u njihovu kuću, ubio njegove roditelje i napao sestru pre bega, policija je pronašla tela roditelja i teško povređenu devojčicu. Međutim, tokom razgovora sa tinejdžerom, policija je primetila nedoslednosti u njegovoj priči, što je dovelo do sumnje da je dečak možda izmislio ceo scenario kako bi prikrio tragove.

Dečak je optužen za ubistvo i pokušaj ubistva, a u saopštenju kancelarije šerifa okruga Fresno navodi se da je navodno koristio više oružja za izvršenje zločina. Ono što je posebno uznemirujuće jeste činjenica da motivi za ove strašne postupke još uvek nisu poznati javnosti, što dodatno baca senku misterije nad ovim slučajem.

Ova porodična tragedija ostavila je dubok trag u lokalnoj zajednici, a posebno je potresla komšije i prijatelje porodice. Dok se 11-godišnja devojčica bori za svoj život nakon ovog strašnog napada, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakva će biti sudbina maloletnog dečaka koji je optužen za ove zločine.

Ovaj uznemirujući slučaj budi brojna pitanja o bezbednosti, mentalnom zdravlju i porodičnim odnosima. Dok istražne vlasti nastavljaju sa svojim radom, zajednica će sigurno tražiti odgovore i tražiti načine da se nosi sa posledicama ove tragične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading