ŽESTOK UDAR I EKSPLOZIJE ŠIROM GRADA! Paklena noć za Ukrajince, Rusi napali Odesu - ima ranjenih

Autor:

Svet

14.08.2023

07:40 >> 08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odesa je više puta bila meta ruskih napada, a kako je saopšteno, Rusi su i noćas napali ovu najveću ukrajinsku luku.

ŽESTOK UDAR I EKSPLOZIJE ŠIROM GRADA! Paklena noć za Ukrajince, Rusi napali Odesu - ima ranjenih

Foto: Printscreen Twitter Maria Avdeeva

Najmanje tri osobe ranjene su u noćašnjem napadu na ukrajinski lučki grad Odesu, saopštio je guverner ukrajinskog crnomorskog regiona Oleh Kiper.

- Kao rezultat neprijateljskog napada na Odesu, izbilo je nekoliko požara, izazvanih delovima rakete koji su padali. Prozore na zgradama razbila je silina eksplozije - napisao je Kiper na svom nalogu na Telegramu.

Iz Komande ukrajinskih oružanih snaga na jugu saopšteno je da su zbog delova projektila, koji su nasumice padali po gradu, oštećeni spavaonica i supermarket, a na jednoj lokaciji u gradu izbio je požar.

Odesa, najveća ukrajinska luka i pomorska baza, više puta bila je meta ruskih napada dronovima i granatirana, od kako je Rusija napustila sporazum o izvozu žitarica Crnim morem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dragan Katic

14.08.2023 07:59

Zajebane te krhotine... Od 70 projektila ukri oborili 69 ali je taj jedna pogodio Odesu, Kijev, most, bolnicu, obdanište i dom penzionera volontera sa zapada....

Ivica

14.08.2023 21:46

Ovim počinje. Ovako je krenulo i u Bahmutu. Najbolje da se civili sklone. Neko je uzeo Odesu na zub. Samo da ne prođe kao Mariupolj.