BRUTALNI NOVAK SPUSTIO NADMENE ENGLEZE! Đoković je OVAKO odgovorio na ZVIŽDUKE sa tribina! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser grabi ka finalu Vimbldona.

BRUTALNI NOVAK SPUSTIO NADMENE ENGLEZE! Đoković je OVAKO odgovorio na ZVIŽDUKE sa tribina! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Uspeo je Novak Đoković i drugi set da reši u svoju korist protiv Janika Sinera i sada ga još jedan deli od plasmana u veliko finale Vimbldona.

Istrpeo je tokom meča sa Italijanom srpski as nezapamćenu nepravdu, kada mu je sudija u stolici Hejg oduzeo čist poen, što su osudile i mnoge teniske legende.

Osim toga, engleska publika je pokazala veliku netrpeljivost prema Noletu, pa su se u više navrata čuli zvižduci sa tribina, kada je Đoković osvajao poene.

Posle jednog od njih, najbolji teniser ikada rešio je da "odgovori" nadmenim Englezima, pa im je nakon poentiranja gestikulirao da samo mogu da plaču, jer je najuspešniji igrač u istoriji "belog sporta". 

Pogledajte kako je izgledao Đokovićev "odgovor" na sramno ponašanje publike u Londonu:

Kada se završilo "plakanje", uputio im je žestoke reči, sudeći po čitanju sa usana:

- Je*em li vam mamu - rekao je Novak publici.

Novak bi pobedom izborio priliku da u nedelju igra za osmi pehar na Vimbldonu, po čemu bi se izjednačio sa dosadašnjim rekorderom Rodžerom Federerom iz Švajcarske, koji u vitrinama ima toliko trofeja sa trećeg grend slema.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading