ĐOKOVIĆ POKRADEN PROTIV SINERA: Sramna odluka sudije - svi su se UROTILI protiv Novaka!

Autor:

Sport

14.07.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome će se pričati narednih dana.

ĐOKOVIĆ POKRADEN PROTIV SINERA: Sramna odluka sudije - svi su se UROTILI protiv Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u raspravi sa sudijom

Srpski teniser Novak Đoković i Italijan Janik Siner igraju u ovim trenucima meč polufinala na ovogodišnjem Vimbldonu.

Ovaj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu, a nakon prvog seta, Đoković ima prednost, pošto je taj deo igre rešio u svoju korist, rezultatom 6:3.

Na sjajan način je Nole započeo i drugi set, pošto je odmah brejknuo Italijana, a pri vođstvu Đokovića od 2:1 u drugom setu, videli smo situaciju koja će obeležiti ovaj duel.

Naime, pri rezultatu 15:15 u četvrtom gemu, Novak je udario jedan bekhend, kriknuo je nakon tog udarca, a iz nepoznatog razloga, glavni sudija je odlučio da Đokoviću uzme poen, pod izgovorom da je ometao rivala. Novak je ostao u šoku zbog ove odluke, ali promene iste nije bilo.

U sličnom ritmu je sudija nastavio u ovom gemu, na rezultatu 40:40 je Srbinu oduzeo prvi servis, jer je, prema njegovom mišljenju, isteklo vreme za Novakov servis. Ipak, ništa od toga nije pomoglo Italijanu, pošto se Nole izvukao i stigao do 3:1 u drugom setu.

Podsetimo, pobednik ovog meča će u velikom finalu igrati protiv boljeg iz duela u kom se sastaju Karlos Alkaraz i Danil Medvedev.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gordana

14.07.2023 18:51

pretjerujete i potpirujete bezveze. koji su to "svi"? i vi?? (sudija nije morao ali je mogao, pa sta, nista)