ČITAVA PLANETA U NEVERICI: Novak Đoković već u FINALU Vimbldona?!

Autor:

Sport

12.07.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati bukmejkerima - Janik Siner nema skoro pa nikakve šanse!

ČITAVA PLANETA U NEVERICI: Novak Đoković već u FINALU Vimbldona?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igra fenomenalan turnir u Londonu.

Stigao je Nole do polufinala Vimbldona uz samo dva izgubljena seta, te je svima pokazao da je apsolutni vladar Centralnog terena, ali i samog turnira.

Sada Đoković ima još dve prepreke ispred sebe kako bi uspeo da osvoji i osmi trofej u Londonu, kao i 24. grend slem pehar u karijeri. Prva u nizu biće Italijan Janik Siner (petak, 15.00) a ako je verovati bukmejkerima - Novak Đoković već je u finalu Vimbldona!

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Kvota na pobedu Đokovića protiv Sinera iznosi 1,21 i Nole je apsolutni favorit na ovom meču, te je sve osim prolaska u finale ravno senzaciji. Sa druge strane, kvota na Italijana je čak 5,05!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

I sam Đoković je svestan da je favorit na ovom meču.

Ne želim da budem arogantan, ali naravno da se smatram favoritom. Ako sudimo po mojoj karijeri ovde i po osvojenim Vimbldonima, naravno da sebe smatram sebe favoritom - poručio je Novak posle pobede u četvrtfinalu protiv Rubljova, pa dodao:

- Obožavam pritisak! Mislim da svaki teniser želi da bude u poziciji da svako daje svoj maksimum protiv vas. Pritisak se uvek pojavljuje, kada god izađem na teren, naročito ovde. Ali isti taj prtisak na kraju probudi najbolje emocije. Znam da svi žele da me pobede, ali još uvek se to ne dešava. Baš sam skroman.

Šta vi mislite, ko će se plasirati u finale Vimbldona, Novak Đoković ili Janik Siner?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran Bojanović

12.07.2023 14:07

Prvo skoći pa reci hop, glasi narodna izreka. Janik Siner je mlad, borben i veoma dobar teniser. Oprez.