PRED DUEL SA SINEROM! Novak OTKRIO kako će iskoristiti slobodno VREME!

Autor:

Sport

12.07.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se nije desilo da srpski as ima dvodnevnu pauzu.

PRED DUEL SA SINEROM! Novak OTKRIO kako će iskoristiti slobodno VREME!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pobedom nad Andrejom Rubljovim iz Rusije najbolji srpski teniser plasirao se u polufinale Vimbldona i nastavio pohod ka odbrani titule.

Uspeo je sedmi igrač ATP liste da "otkine" prvi set Novaku Đokoviću, koji se potom naljutio i rutinskom igrom prošao među četiri na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Naredna prepreka Noletu je Janik Siner iz Italije, sa kojim se rekorder po broju grend slemova sastajao samo dva puta u karijeri i oba meča rešio u svoju korist.

Poslednji je upravo bio u četvrtfinalu Vimbldona prošle godine, kada je Đoković takođe preokretom, izbacio "novog Federera" sa 3:2 u spektakularnom okršaju odigranom na londonskoj travi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Budući da je igrao uzastopno bez dana odmora, protiv Poljaka Huberta Hurkača i Rubljova, Novak će prvi put u karijeri imati 48 sati za predah. Srpski as je u međuvremenu otkrio kako će iskoristiti slobodno vreme.

- Videćemo sutra. Dogovorili smo se da ćemo razgovarati o tome sutra, dobra stvar je što imamo dva dana, dosta sam odigrao tenisa u protekle tri i po nedelje, uključujući i treninge pred turnir, puno tenisa. Videćemo šta je najbolje za telo i za um, sa namerom da se što bolje spremim - poručio je Đoković.

Podsetimo, polufinalni meč Novak Đoković - Janik Siner igra se u petak, a organizatori su odlučili da njihov duel počne u 15 časova.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading