ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Alkaras ZAGRMEO: "Osvojiću Vimbldon!"

Autor:

Sport

24.06.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi španski as iz meča u meč napreduje na travnatoj podlozi.

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Alkaras ZAGRMEO: "Osvojiću Vimbldon!"

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Drugi reket sveta Karlos Alkaras ima velike planove na travi. Španac je, posle plasmana u polufinale Kvinsa, najavio da će osvojiti Vimbldon.

Doduše, pitanje je da li će mu to poći za rukom ove sezone, ali on je optimista.

Pokušavam da učim od najboljih i sve mi je komfornije. Mislim da ću osvojiti bar jedan Vimbldon - izjavio je igrač iz Mursije pred polufinale Kvinsa.

Alkarasu je neophodno osvajanje titule na turniru na londonskoj travi, kako bi pretekao Novaka Đokovića na čelu ATP liste, a prva od dve prepreke je Amerikanac Sebastijan Korda

Ovaj meč je daleko najbolji u mojoj karijeri na travi. Osećam da imam dosta više iskustva nego prethodnih godina. Zreliji sam na ovoj podlozi. Kako budem igrao više mečeva na travi, moći ću da postanem sjajan igrač ovde - poručio je Alkaras posle trijumfa nad Bugarinom Grigorom Dimitrovim (6:4, 6:4).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alkaras "merka" pehar na Vimbldonu - sve bolji je na travi

Treći grend slem sezone počinje 3. jula, a pehar će braniti Nole koji je u prošlogodišnjem finalu bio bolji od Australijanca Nika Kirjosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

24.06.2023 11:06

Kakav novinar takav mu i članak. Šta će reći Novak???? Od obične izjave španca, napravio slona! Dečko nije najavio da će osvojiti ovaj, mlad je, napreduje, godine su pred njim, sportista je, normalno je da se nada da će jednom osvojiti Vimbldon.