ALKARAS SVE OTKRIO: Evo šta je pošlo po zlu protiv Novaka na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

17.06.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac je doživeo težak poraz.

ALKARAS SVE OTKRIO: Evo šta je pošlo po zlu protiv Novaka na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je nedavno održani Rolan Garos, pošto je u velikom finalu savladao Kaspera Ruda sa 3:0.

Na putu do titule, najveći zadatak je Đoković imao u polufinalu, gde ga je čekao okršaj sa Karlosom Alkarasom, a na kraju je Nole slavio sa 3:1, nakon što su Španca uhvatili grčevi početkom trećeg seta, pa nije bio u mogućnosti da pruži Novaku dostojan otpor.

Sada, pred početak turnira u Kvinsu, gde će Alkaras učestvovati, drugi teniser sveta je otkrio šta je pošlo po zlu u polufinalu turnira u Parizu.

- Nisam se dobro pripremio za meč, za ono što me je čekalo. Previše stresa je bilo, veliki pritisak sam stavio na sebe, previše pritiska. Posle dva seta koja su bila super zahtevna, ako se tome doda dodatna tenzija koju sam stavio na sebe, desi se ono što se dogodilo - otkrio je Alkaras. 

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras na Rolan Garosu

Alkaras je u Kvinsu postavljen za prvog nosioca, a u prvom kolu će igrati sa kvalifikantom, dok ga u narednoj fazi vetrovatno čeka okršaj sa Alehandrom Davidovičem Fokinom. Ovaj turnir će svakako biti dobar pokazatelj šta možemo od mladog Španca da očekujemo ove sezone na travi.

Nadmetanje počinje 19. juna, a veliko finale je zakazano za 25. jun. Podsetimo, ovaj turnir će mnogima poslužiti kao poslednja priprema pred Vimbldon, koji ove godine startuje 3. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading