ĐOKOVIĆ NE IGRA U LONDONU! Novak OSTAO bez nove titule na travi!

Autor:

Sport

17.06.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak ga nećemo videti na legendarnom turniru.

ĐOKOVIĆ NE IGRA U LONDONU! Novak OSTAO bez nove titule na travi!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković ipak neće učestvovati na ATP Kvinsu, turniru koji se igra u Londonu kao uvertira za Vimbldon.

Posle osvajanja Rolan Garosa i dalje nije bilo poznato da li ćemo videti Srbina na nekom turniru na travi pre Vimbldona, ali sada se čini da se Nole odlučio da preskoči sve turnire i svež dođe na treći grend slem sezone.

Postojale su određene glasine da bi mogli da ga vidimo u Kvinsu, sigurno je da bi od odragnizatora dobio vajld-kard da se odlučio da učestvuje, ali se Novak ipak posvetio odmoru sa suprugom Jelenom, kako bi što spremniji dočekao čuveni turnir.

Održan je i žreb za turnir u Kvinsu, a na njemu ćemo videti jednog Srbina, Miomira Kecmanovića. Njega već u prvom kolu čeka paklen zadatak, pošto će mu rival biti peti nosilac, Kameron Nori, miljenik domaće publike.

Prvi nosilac je Karlos Alkaras, koji će u prvom kolu igrati sa kvalifikantom, dok ga u narednoj fazi vetrovatno čeka okršaj sa Alehandrom Davidovičem Fokinom. Ovaj turnir će svakako biti dobar pokazatelj šta možemo od mladog Španca da očekujemo ove sezone na travi.

Holger Rune je drugi nosilac i njega na startu čeka okršaj sa neugodnim Maksimom Kresijem, a na turniru ćemo videti još i Tejlora Frica, Frensisa Tijafoa, Matea Beretinija, kao i Endija Marija.

Nadmetanje počinje 19. juna, a veliko finale je zakazano za 25. jun. Podsetimo, ovaj turnir će mnogima poslužiti kao poslednja priprema pred Vimbldon, koji ove godine startuje 3. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading