ALKARAS POTVRDIO UČEŠĆE: Španac igra na Kvinsu!

Autor:

Sport

15.06.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda mladog tenisera je očigledno prošlost.

ALKARAS POTVRDIO UČEŠĆE: Španac igra na Kvinsu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaras je potvrdio svoje učešće na predstojećem turniru u Kvinsu, gde će se spremati za Vimbldon, treći grend slem u sezoni.

Trenutno drugi teniser sveta je nedavno poražen od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, nakon što su ga uhvatili grčevi početkom trećeg seta, što je omogućilo našem Noletu da bez problema privede meč kraju i obezbedi sebi plasman u finale, a zatim stigne i do trofeja u Bulonjskoj šumi.

Posle ovakvog završetka grend slema na šljaci, mnogi su se pitali da li ćemo mladog tenisera videti u Kvinsu, gde je od ranije već prijavljen. Sada je i poslednja dilema otklonjena, a sam igrač je potvrdio da će ovaj turnir da mu posluži kao priprema za Vimbldon.

Osim njega, na Kvinsu ćemo videti i Holgera Runea, Tejlora Frica, Frensisa Tijafoa, Kamerona Norija, Lorenca Musetija, Aleksa de Minora i Fransiska Serundola, dakle čak osmoricu igrača koji se trenutno nalaze među 20 najboljih tenisera sveta.

Podsetimo, u slučaju da Alkaras osvoji titulu, stiće će ponovo do prvog mesta ATP liste, pošto trenutno kasni 420 bodova za Novakom, dok osvajanje turnira nosi 500 poena.

Španac je prošle godine preskočio Kvins zbog povrede, dok je na Vimbldonu stigao do osmine finala, gde ga je u četiri seta zaustavio Italijan Janik Siner, koji je u narednoj fazi poražen od budućeg osvajača, Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading