ALKARAS SE VEĆ PREDAO! Evo ko po njemu može JEDINI da POBEDI Novaka na Vimbldonu!

Autor:

Sport

19.06.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser šokirao teniski svet.

ALKARAS SE VEĆ PREDAO! Evo ko po njemu može JEDINI da POBEDI Novaka na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Ovogodišnji polufinalista Rolan Garosa Karlos Alkaras izneo je zanimljivo mišljenje, pred početak sezone na travi, kao i na naredni VImbldon gde, kako sam priznaje, nema prevelike šanse da se domogne trofeja pored Novaka Đokovića!

Prema snimku koji je podelio "Eurosport", momak iz Mursije je objavio da mu nedostaje iskustvo na travnatim površinama, kao i da Noletov veliki prijatelj Nik Kirjos iz Australije ima veće šanse od njega protiv srpskog asa.

- Mislim da sma rekao da mogu da osvojim bilo koji turnir koji igram. Očigledno je na travi to malo komplikovanije jer nemam puno iskustva i u mečevima koje sam igrao malo sam se mučio. Đoković je, zajedno sa Federerom, jedan od njavećih igrača ikada viđenih na travnatom terenu. Tako da će biti jako komplikovano - rekao je Alkaras i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

- Kirjos je igrao finale na Vimbldonu i veoma je dobar na travi. Ne kažem da nisam sposoban da pobedim Đokovića, ali imam manje šanse nego na drugim podlogama. Mislim da Kirjos ima više šansi od bilo kog drugog igrača da dobije Novaka - priznao je drugi teniser sveta.

Inače Australijanac Kirjos brani prošlogodišnje finale na Vimbldonu, u kome je prošle sezone poražen upravo od Novaka Đokovića.

Borbe za titulu će se odviijati od 3. do 16. jula, dok će "Karlitos" sezonu na travi otvoriti u Kvinsu, kada mu se ukazuje šansa da se vrati na čelnu poziciju najboljih tenisera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading