ČUDAN POTEZ BEKERA! Nemac čestitao Nadalu, a razlog je Novak Đoković!

Autor:

Sport

12.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener najboljeg teniser sveta oglasio se na društvenim mrežama.

ČUDAN POTEZ BEKERA! Nemac čestitao Nadalu, a razlog je Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pobedom nad Kasperom Rudom iz Norveške (3:0) osvojio rekordnu 23. grend slem titulu na Rolan Garosu i pomerio granice u "belom sportu".

Iako na turniru zbog povrede i operacije kuka nije bilo Rafaela Nadala, izostanak "kralja šljake" i rekordera po broju pehara u Bulonjskoj šumi, ne umanjuje trijumf srpskog asa, koji je ceo turnir odigrao perfektno.

Posle Noletovog osvajanja trofeja u Parizu, na društvenim mrežama mu je čestitao "bik sa Majorke", pokazavši respekt prema najvećem rivalu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Sve čestitke na ovom neverovatnom dostignuću. 23 je broj o kojem je do pre par godina bilo nemoguće misliti, a ti si u tome uspeo! Uživaj u tome sa svojom porodicom i timom - stoji u poruci Nadala poslatoj Đokoviću.

Najmlađi pobednik Vimbldona i legendarni nemački as Boris Beker, oduševljen je potezom Nadala.

Svojevremeno Novakov trener je na svom Instagram storiju čestitao Rafi na fer-plej potezu.

- Uvek otmen čin od strane Rafe - napisao je Boris Beker.

Podsetimo, srpski as je na putu ka peharu eliminisao: Amerikanca Aleksandra Kovačevića (3:0), Mađara Martona Fučoviča (3:0), Španca Alehandra Davidoviča Fokinu (3:0), Peruanca Huana Pabla Variljasa (3:0), u četvrtfinalu Rusa Karena Hačanova (3:1), polufinalu Karlosa Alkarasa istim rezultatom i na kraju Norvežanina Ruda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading