ZAVERA ZAPADA PROTIV NOVAKA: Nije samo Australijan open, Đoković PROPUŠTA sva četiri Grend slema i ZAVRŠAVA KARIJERU?!

Autor:

Sport

11.02.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski novinar i publicista izneo je svoje viđenje dešavanja vezanih za najboljeg tenisera sveta.

ZAVERA ZAPADA PROTIV NOVAKA: Nije samo Australijan open, Đoković PROPUŠTA sva četiri Grend slema i ZAVRŠAVA KARIJERU?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nezaobilazna tema svih sportskih priča prethodna dva meseca, svakako su dešavanja vezana za Novaka Đokovića. Tim povodom svoja saznanja izneo je i Dejan Anđus:

- Ako pratimo medije, kroz podršku Novaku je izgađena priča o zaveri. Moramo biti svesni, da ukoliko jeste u pitanju zavera, onda će zaverenici do kraja da kuju priču o zaveri protiv Novaka, ili su svime ovime samo pokazali prvo poluvreme te zavere. Ako nije u pitanju zavera, a dobro bi bilo da nije, onda je on napravio grešku i rigidna Australija je na to reagovala i to bi za Đokovića bilo idealno jer bi time nastavio karijeru i sigurno osvojio i 21. i 22. Grend slem.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Anđus

 

Međutim, Anđus iznosi i informacije koje nikako ne idu u prilog najboljeg tenisera sveta:

- Udari li "tuk na luk", ja ne znam šta treba da se dokaže. Nemojmo se iznanaditi, ako Novak više i ne bude igrao tenis. Ja u ovom momentu ne mogu da dam preciznu ocenu šta će se dešavati, jer nisam čuo niti sa jednog relevantnog mesta koji je uzrok svih dešavanja. Ako je napadnut "brat Srbin", ti napadi će se nizati, neće biti zaustavljeni na samo ovom jednom. Ukoliko ipak nije napadnut "brat Srbin", što je dobro za njega, on će i dalje igrati tenis.

Za kraj, Dejan Anđus je izneo tvrdnju koja nikako ne ide u prilog Novaku Đokoviću i koja se sigurno neće svideti njegovim navijačima:

- Mi možemo da branimo Novaka. Način na koji je prema njemu rigidno postupljeno je tako vešto papirološki pokriven, da on "može da se slika", može da igra "kozaračko kolo". Nema te tužbe i žalbe i bilo kog suda koji će doneti bilo kakvu odluku u njegovu korist - zaključio je novinar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Vera

11.02.2022 10:06

A, npr. da se vakciniše!?

Odgovori 15 0
Vuk07

11.02.2022 11:03

Anđus je u pravu kuje se i to velika zavera oko Novaka A počela je od eleminacije sa USO. Novak im je dosta pomogo da im postane žrtva zavere ide im na živce. Zato što se ne bavi samo tenisom. Nego osnivao sindikat tenisera PTPA. da je sindikat u suprotnosti sa svim pravilima ATP. Zato je teško poverovati da će Novag moći da zaigra više na ostalim grand slemovima. Vidimo kakve poruke se šalju od Abi Dabija da mu teroristi prete da odu da izvedu atentat na turniru. Ako su se odlučili da sruše Novaka nece odustati od toga. Mozda je ovo samo početak kroz koji pakao može Novak da prođe. Ja mislim da sad stavi i deset vakcina nece mu pomoći. Ako su mogli Selesevu da uklone sa terena. Novaku se sprema jos gore, ni sam nije svestan. Ja primećujem da je Novaku zaprečeno Da ne daje nikakva obrazloženja za situaciju kaja ga je zadesila na granici. Kao jedan 6nak da je ucutkan.

Odgovori 16 5
yu

11.02.2022 12:03

@Vuk07 - Sta svi mlatite,nek se vakciniše a ako neće njegov problem.

Odgovori 17 1