ŠTA JE RADIO TOKOM LETA ZA BEOGRAD? Đoković krišom slikan u avionu!

Autor:

Sport

18.01.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete, nakon jedanaestodnevnog maltretiranja na tlu Australije, juče je oko podneva sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

ŠTA JE RADIO TOKOM LETA ZA BEOGRAD? Đoković krišom slikan u avionu!

Foto: Tanjug/AP

O dešavanjima u Melburnu, vezanim za Novaka Đokovića, mnogo toga je već izrečeno u prethodnim danima, a interesantno je videti kako je protekao let najboljeg tenisera sveta ka Beogradu.

Jedan od putnika na letu na kojem je bio i Đoković, krišom je fotografisao našeg tenisera. Na fotografiji se jasno vidi da je, najbolji svetski sportista, u potpunosti miran, a vreme provedeno u avionu prekratio je u čitanju knjige.

 

 

Po sletanju na beogradski aerodrom, gde su ga čekale desetine novinara i navijača, Đoković nije želeo da izlazi u javnost.

Još ranije je njegova porodica objavila da se najbolji teniser u istoriji ovog sporta neće oglašavati barem do završetka ovogodišnjeg Australijan opena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading