DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Đoković će osvojiti TRI GREND SLEMA u 2022. godini?!

Autor:

Sport

03.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Đoković u dobroj formi, nema ko da mu parira, a tako će biti do kraja ove sezone, rekao je hrvatski stručnjak za Srpski telegraf.

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Đoković će osvojiti TRI GREND SLEMA u 2022. godini?!

Foto: Tanjug/AP

Početak nove godine obeležen je slučajem koji se desio Novaku Đokoviću u Australiji kada mu je ukinuta viza i deportovan je iz Melburna posle sramne odluke vlade Viktorije. Tako je Noletu zabranjeno da osvoji deseti Australijan open i rekordni 21. grend slem u karijeri, što je iskoristio Rafael Nadal i ušao nakratko u istoriju. Posle otkrića Danijela Mikš, pisca Novakove autobiografije, da će se najbolji teniser sveta vakcinisati i neometano moći da igra na Rolan Garosu, Vimbldonu i US openu jasno je da će Srbin jurišati na preostale grend slemove u sezoni.

JEDINA SOLUCIJA

Da će tako biti i da je to najrealnija moguća situacija ove sezone, u razgovoru za Srpski telegraf smatra Nikola Pilić, hrvatski stručnjak koji je radio s našim asom, a sada tvrdi da će Đoković osvojiti trofeje u Parizu, Londonu i Njujorku.

- Kada je Đoković u dobroj formi, nema ko da mu parira. Verujem da će tako biti i ove sezone i to je za mene jedina moguća solucija. Sledeći je Rolan Garos, gde svi znamo da je uvek prvi favorit Rafael Nadal. Ali ne treba da zaboravimo da je tako bilo i prošle godine, pa ga je Novak pobedio i ne vidim razlog zašto to ne bi uradio i ove. Takođe, nema tenisera koji može da parira Đokoviću na Vimbldonu i US openu, tako da u 2022. može da dostigne 23 grend slema. Naravno, sve ovo važi ako se ispostavi da je tačno da će se Novak vakcinisati, što treba on sam zvanično da objavi - rekao je Pilić za naš list i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Nikola Pilić

- Medvedev je pao psihički i igraće za svoju dušu, a Nadal je samouveren zbog Melburna i biće glavna pretnja Đokoviću.

NABRIJANI RIVALI

Za Srpski telegraf govorio je i bivši teniser Radmilo Armenulić, ali on oko raspleta situacije ove sezone i osvajanja preostala tri grend slema ima potpuno drugačije mišljenje.

- Nadal je favorit na Rolan Garosu i mislim da će biti najbolji u Parizu, a ispod njega su Đoković i Medvedev. Novak će imati tešku sezonu i nabrijane rivale, a Medvedev će mu biti prva pretnja svuda. Lepo je čuti da će se vakcinisati, ali smatram da on to treba sam da objavi jer trenutno ne verujem u informacije koje se plasiraju.

Mikš: Novaku smetali potezi oca Srđana tokom protesta

Dok je Novak Đoković prolazio kroz torturu australijskih vlasti, njegova porodica u Beogradu održavala je nekoliko konferencija za novinare i proteste ispred Skupštine. Poznati pisac Danijel Mikš, čovek koji je pisao Noletovu autobiografiju, govorio je o odnosu Srbina i njegovog oca Srđana na jednoj australijskoj televiziji.

- Đoković se nikada ne bi javno suprotstavio ocu. Tako je vaspitan. S druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dešavalo u Beogradu tokom ludih dana u Melburnu. Toliko je blizak odnos među njima - naveo je Mikš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zokica

03.02.2022 06:37

Nece ni igrati😢😢