PORODIČNA TAJNA JELENE JANKOVIĆ! Detalji koje niko nije znao!

Autor:

Sport

21.12.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka udaljila se od oka javnosti, ali to ne znači da se o njoj ne može još ponešto i čuti

PORODIČNA TAJNA JELENE JANKOVIĆ! Detalji koje niko nije znao!

Foto: Starsport

Porodica Jelene Janković uvek je bila zanimljiva javnosti u Srbiji. Majka Snežana je bila njena podrška na svakom meču, a Jelena je uvek i isticala da je upravo majka imala veliki značaj u njenom životu.

- Majka je, praktično, stub mog života. Uvek je tu kad mi je potrebna - govorila je Jelena ranije.

Snežana je nedavno prvi put govorila o tajni uspeha Jelene koja je, podsećamo, tokom karijere bila i na prvom mestu WTA liste.

- Sve što je vezano za uspeh moje ćerke dolazi iz porodice. Uvek smo bili skladna i kompaktna građanska porodica koja važne odluke donosi na malom kućnom savetu, gde svi imaju pravo glasa - otkrila je jednom prilikom majka Jelene Janković.

- To bi, ujedno, moglo da posluži kao lekcija i ostalim roditeljima, bez obzira na to u kom pravcu idu interesovanja njihove dece - rekla je Snežana Janković.

Jelena je 2017. godine završila karijeru zbog problema sa povredom, a poslednji meč odigrala je tri godine kasnije na “Adria touru” u Beogradu.

Republika

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Milena

21.12.2021 16:41

Jelena je andjeo i uzor svima nama. Gospodju Snezanu sam skoro, slucajno, srela i prenela joj moju srecu sto je, njena i nasa, velika Jelena sada posebno srecna. Dve decenije je bila javna licnost, a da nije dozvolila nikome da se njom bavi. To nije tenis, to je inteligencija. Da nije imala oboje, ne bi ni bila najbolja na svetu. Zelim celoj porodici zdravlje, uspeh i srecu. Nama opomena da nismo shvatili koliko je Jelena velika i velicanstvena.

Odgovori 11 2