ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO TENISKI SVET: Zato sam ja tu i sve ću ih RASKRINKATI!

Autor:

Sport

19.11.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković očigledno više nema nameru da ćuti, pa je posle pobede nad Kameronom Norijem govorio o prevlasti u "belom" sportu.

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO TENISKI SVET: Zato sam ja tu i sve ću ih RASKRINKATI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je progovorio o odnosima ATP i PTPA, organizacije koju vodi upravo prvi reket sveta.

- Mi smo komformističko društvo, uvek nam prija više da se priključimo stadu, nego da iz njega izađemo. Umesto da kažemo 'ovo nije u redu, nije pravedno, boriću se za ovog drugog, koji ima manje sreće od mene', biraju lakši put. Znam da sam mnogima trn u oku, pokušavam da raskrinkam monopol koji je u našem sportu dugi niz godina- izjavio je Đoković za "SportKlub".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković pokreće revoluciju

Đoković je napomenuo da mnogi teniseri od ovog sporta ne žive, već preživljavaju, što u drugim sportovima nije slučaj.

- Ja znam ko sam i šta sam, znam šta je pravedno. Jedva 150 igrača živi od tenisa u muškoj i ženskoj kategoriji. Dajte mi bilo koji drugi sport u kome je takav slučaj. Upravo se za te momke i devojke zalažemo. Oni se trude, ali ih ne slušaju. Elita će da se uzdiže dok se oni bore, zato je tu mali od Srbije da se umeša i pokaže im kako treba- rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mirjana

19.11.2021 23:16

U veliko se upustas mali.Pazi da te neko ne osakati.

Ана

20.11.2021 02:10

Nole, prvo sruši sve rekorde, pa iz penzije reguliši sve to i realizuj te svoje humane i pravedne namere.Jer oni su udruženi i jaki, bezobzirni i gledaju samo svoj interes-pravda ih ne zanima.