KO SE IGRA S VATROM NA KRAJU SE OPEČE: Noleta čeka PAKAO na US Openu?

Autor:

Sport

05.09.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski stručnjak Aleks Koreča analizirao je duel 3. kola US Opena u kome je Novak Đoković nadigrao Keija Nišikorija sa 3:1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom duela protiv Nišikorija

Bivši španski teniser je poručio da Nole nije igrao na prepoznatljivom nivou, čime je rizikovao čak i eliminaciju sa Otvorenog prvenstva Amerike.

Čini mi se da Novak nije bio siguran kojom brzinom igra u početku. Bio je previše spor, kasnije je uspeo da dođe do svog prepoznatljivog nivoa. Od drugog seta je bio mnogo ubedljiviji, ali mislim da bi morao da bude oprezniji, jer su ovakvi počeci pravo igranje s vatrom i onda lako možete da se opečete - izjavio je Koreča.

Ekspert "belog sporta" je dodao da će Srbin imati težak put do završnice poslednjeg Grend slema u sezoni, jer ga čekaju veliki izazovi u drugoj nedelji turnira.

- Po meni, meč sa Nišikorijem je bio veoma važan za Đokovića, jer nije igrao ovog leta na turnirima u SAD i zato mu je bio potreban jedan jači test. U prvom kolu je izgubio set, ali je bilo jasno da će dobiti meč, ali protiv Keija je znao da može da mu se desi da izgubi. I to je bila sjajna stvar za njega, da prođe u četvrtu rundu na ovakav način, jer će od sada biti sve teže i drugačije za Novaka - zaključio je Aleks Koreča.

Podsetimo, srpski as je nadigrao Japanca posle preokreta, a rival u narednoj rundi biće mu Bruksbi, koji je iznenadio Rusa Karaceva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading