NIJE JAHTA, ALI MOŽE DA PROĐE: Pojavile se slike s mora! Pogledajte kako ga Severina jaše (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotka je nastala pre skoro tri meseca.

NIJE JAHTA, ALI MOŽE DA PROĐE: Pojavile se slike s mora! Pogledajte kako ga Severina jaše (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jahta

Fudbaleri Partizana su u nedelju uveče ostvarili veoma važnu pobedu, pošto su u derbiju kola Superlige Srbije posle preokreta u završnici meča savladali Radnički iz Niša.

Apsolutni heroj "parnog valjka" bio je Ksander Severina, koji je u 86. minutu postigao pobedonosni pogodak. Bila je to prava lepotica iz slobodnog udarca.

Međutim, nije se reprezentativac Kurasaoa istakao samo tim pogotkom, već je tokom celog meča bio ubedljivo najbolji akter na travnatoj podlozi u Humskoj.

Takvom partijom je Severina momentalno ušao u srca navijača Partizana, čiji je već postao miljenik.

Sve to nas je nateralo da malo "pročešljamo" njegov Instagram profil, a tokom te istrage primetili smo jednu zanimljivu fotografiju.

Naime, Severina je pre nešto manje od tri meseca objavio stori na kom se vidi kako uživa na moru, vozeći skuter na vodi, odnosno džet ski.

Republika

Foto: Instagram printscreen/xanderseverina

Ksander Severina na skuteru

Ksander se izgleda na taj način spremao za nove izazove, u dresu Partizana, a kako za sada stvari stoje, čini se da je dobro napunio baterije.

Ipak, treba istaći da je Severina jedan od retkih fudbalera širom planete koji su odlučili da se voze na džet skiju, pošto je u današnje vreme moderno da sportisti pauze između sezona provode na jahtama. Međutim, on nije hteo to, već se odlučio za nešto skromniju varijantu.

Mada, ako nastavi sa sjajnim igrama u crno-belom dresu, nema šanse da već narednog leta Severina neće završiti na nekoj jahti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading