ŽELITE DA POSTANETE PROFESIONALAC! Priključite se rukometnom klubu Dinamo Pančevo

Autor:

Sport

22.11.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevo je grad rukometa

ŽELITE DA POSTANETE PROFESIONALAC! Priključite se rukometnom klubu Dinamo Pančevo

Foto: Privatna arhiva

Često možemo čuti da je Pančevo grad rukometa i da su u njemu ponikli mnogi naši šampioni. Ovim sportom se godinama unazad bavi veliki broj dece, a neki od njih su postali i profesionalci. Predsednik RK Dinamo Pančevo Danijel Subotić istakao je da je kroz njihov klub prošlo oko 12 do 150 mališana. 

- Za rukomet vlada veliko interesovanje, ali ja sam od onih koji bi voleli da je to uvek još više. Mi imamo veliki broj dece koja dolazi da trenira. neki početni period je od sedam godina. Mada postoje i mlađa deca. Svi koji žele mogu da se oprobaju u ovom sportu - rekao je Subotić. 

Takođe, on je poručio da neka posebna oprema nije potrebna. 

- Dovoljno je da dete ima šorc i majicu, kao i najobičnije patike. Kao što nosi na fizičkom. Ništa van toga nije potrebno. Treninzi su od dva do tri puta nedeljno za početnike, a kad su u pitanju starije grupe onda je to svaki dan. Cena za školu rukometa je 2000 dinara - objasnio je Subotić.

On je otkrio da je klub Pančevo Dinamo tim sa dugom tradicijom.

- Mi postojimo godinama unazad. Svake godine imamo bar po šestoro dece koji pređu u profesionalnu grupu. To je odlična stvar. Nadam se da će ovaj broj u budućnosti biti i veći -zaključio je Subotić. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading