KUP SRBIJE U ODBOJCI: Vojvodina izbacila Crvenu zvezdu, u polufinalu i Radnički i Mladi Radnik!

Autor:

Sport

08.11.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem meču četvrtfinala Partizan dočekuje subotički Spartak.

KUP SRBIJE U ODBOJCI: Vojvodina izbacila Crvenu zvezdu, u polufinalu i Radnički i Mladi Radnik!

Foto: Starsport

Odbojkaši Vojvodine

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, nakon što su u četvrtfinalu pobedili Crvenu zvezdu 3:0, po setovima 25:20, 25:19 i 25:22.

U ekipi Vojvodine najbolji je bio Lazar Bajandić sa 10 poena. Kod gostiju, najefikasniji je bio Dušan Nikolić sa 11 poena.

Polufinalne utakmice u konkurenciji odbojkaša biće odigrane šestog i 27. decembra. Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice.

- U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni 'zlatni set', koji određuje konačnog pobednika polufinala - saopšteno je iz OSS.

Među četiri najbolja plasirao se i kragujevački Radnički, koji je na svom terenu savladao Takovo iz Gornjeg Milanovca 3:0 (25:22, 25:18, 25:15). U polufinalu je i Mladi Radnik, koji je kao gost pobedio Ribnicu 3:0 (25:22, 25:16, 25:22).

U poslednjem meču četvrtfinala Partizan dočekuje subotički Spartak, ali taj meč je na programu 15. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading