BLICKRIG ZVEZDE U SMIRAJ POLUVREMENA! Teodosić RAZBUDIO Arenu! Neverovatne DVE trojke za PET SEKUNDI! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastičan način da se ode na odmor.

BLICKRIG ZVEZDE U SMIRAJ POLUVREMENA! Teodosić RAZBUDIO Arenu! Neverovatne DVE trojke za PET SEKUNDI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju sa ekipom Virtusa u meču 31. kola Evrolige na domaćem terenu i vode na poluvremenu rezultatom 48:42. Utakmica nema rezultatski značaj za Beograđane, ali bi svakako mogla da znači kao motivacijski pokretač za Sferopulosove momke u nastavku sezone. 

Upravo zato, odmah je postalo jasno da košarkaši sa Malog Kalemegdana pristupaju meču sa potpunom ozbiljnošću. O tome svedoči tesan rezultat, koji je Zvezda u smiraj drugog dela uspela da okrene na svoju stranu. 

Naime, prvo je uspavanu Arenu prodrmao zaboravljeni Majk Tobi trojkom iz ugla. Lepo je videti da naturalizovani Slovenac i dalje može da doprinese igri crveno-belih. 

 

 

Ipak, ukoliko je Tobi doneo drmusanje, Miloš Teodosić je doneo potpuno razbuđivanje. Srpski plejmejker je ukrao loptu nepažljivom Abasu i raspalio ubojiti hitac sa distance, čime je doneo finu prednost svom timu u ovako neizvesnom meču. 

 

 

Ukoliko ovako nastave, izabranici Janisa Sferopulosa mogli bi da dođu do zlata vredne pobede u nastavku, s obzirom da je usled loše forme košarkašima samopouzdanje zasigurno uzdrmano. 

Trenutno je najefikasniji Majk Tobi sa sedam poena, a u sastavu Virtusa, najbolji je Tornike Šengelija sa izuzetno solidnih 13 poena. Deluje da se Gruzin posle višestrukih mučenja konačno vraća u formu. 

Crvena zvezda je trenutno 16-plasirana ekipa Evrolige sa 10 pobeda na 30 utakmica, dok Virtus zauzima veoma visoku osmu poziciju sa 17 trijumfa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading