MOŽE LI ZVEZDA DA PREKINE UŽASNU SERIJU? Sferopulos misli da je vreme...

Autor:

Sport

21.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda dočekuje Virtus u Areni.

MOŽE LI ZVEZDA DA PREKINE UŽASNU SERIJU? Sferopulos misli da je vreme...

Foto: Starsport

Crvena zvezda se suočava sa Virtusom u 31. kolu elitnog takmičenja nakon serije poraza u Evroligi, a trener Janis Sferopulos ističe da je sada vreme za reakciju. Meč počinje sutra od 19 časova, a sa brojnim povredama u taboru crveno-belih, situacija nije sjajna, ali Grk ističe da je ključno da ekipa pokaže karakter.

- Topić i Tompkins treniraju individualno, oni su u procesu i videćemo kada će biti spremni za timski trening. To su duge povrede i ne mogu da igraju nakon jednog ili dva timska treninga. Lazić je bolje i trenirao je i videćemo da li će igrati sutra. Miloš je igrao juče i mislim da nije mnogo igrača moglo da igra takve mečeve, on je povređen dva meseca i igrao je meč i želim da mu čestitam. Sada želimo da svi budu srećni, nastaviće da trenira i da hvata ritam - objasnio je trener Crvene zvezde. - rekao je Sferopulos. 

Republika

Foto: Starsport

Teodosić protiv Panate sinoć

Potom se osvrnuo na narednog rivala.

- Virtus je tim koji želi da ostane u zoni plej-ofa, bore se jako, imaju kvalitet. Sa naše strane želimo reakciju nakon poraza, želimo da budemo konzistentnijii igramo bolje u odbrani i igramo pametno u odbrani i koristimo talenat na oba kraja terena. Želimo da se borimo i igramo po planu. Reakcija je jako bitna i želim da vidimo mnogo konzistentniju igru. Nije lako, nemamo ništa pozitivno na kraju u tom smislu... Ali imamo klub, navijače, mi smo profesionalci i moramo da uradimo sve da bismo dobili što više mečeva do kraja sezone - dodaje Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading